Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Θύρα 4 : «Σοβαρότητα και ΠΑΟΚ , δεν πάνε φέτος μαζί»

Η  απώλεια βαθμών στο Περιστέρι , δημιούργησε αρνητική εικόνα στους οργανωμένους φιλάθλους και η Θύρα 4 με σχόλιο της στην ιστοσελίδα της αναφέρεται σε αυτό, όπως επίσης και ο ΣΦ ΠΑΟΚ Κρήνης
Αναλυτικά το περιεχόμενο του σχολίου αναφέρει τα εξής :
«Άλλους 2 βαθμούς πέταξε ο ΠΑΟΚ που ήρθε ισόπαλος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Βρεθήκαμε να χάνουμε απο νωρίς, παρόλο που μέχρι τότε ελέγχαμε το ρυθμό του αγώνα και ισοφαρίσαμε με γκολ του Λίνο που βρέθηκε στην κατάλληλη θέση μετά απο την απόκρουση του τερματοφύλακα στο πέναλτι του Βιερίνια. Στη συνέχεια ο Ελ Ζαρ εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της αντίπαλης άμυνας, έκανε το 1-2 και όλα έδειχναν ότι με λίγη σοβαρότητα θα πάρουμε το διπλό αφού μπορούσαμε να πετύχουμε τρίτο γκολ. Μάταια όμως περιμέναμε τη νίκη, αφού οι λέξεις σοβαρότητα και φετινός ΠΑΟΚ δεν πάνε μαζί. Η άμυνα μας στο τέλος του αγώνα πελαγοδρομούσε και θύμιζε αγώνα μεταξύ παιδιών του δημοτικού που όλοι κυνηγάνε τη μπάλα. Κάπως έτσι φάγαμε το γκολ και μείναμε με την ισοπαλία. Επόμενος αντίπαλος η Λάρισα στην Τούμπα και χρειάζεται να κερδίσουμε τόσο για να σιγουρέψουμε τη συμμετοχή μας στα play off όσο και για να επιβεβαιώσουμε τον υποβιβασμό των κομπλεξικών στην ένδοξη Β εθνική κατηγορία.
ΥΓ: Την Κυριακή 27/3 στις 6 το απόγευμα η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ υποδέχεται το Μαρούσι στο παλατάκι. Με μία ενδεχόμενη νίκη σχεδόν κλειδώνουμε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Καλούμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ να πάει στο γήπεδο γιατί πέρα από τα διοικητικά εγκλήματα, είναι γεγονός ότι και εμείς σαν οπαδοί του ΠΑΟΚ παρατήσαμε την ομάδα μπάσκετ στη μοίρα της. Έστω και αργά πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και να γεμίσουμε το γήπεδο. Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ."
"Πίκρα στο ποδόσφαιρο, χαρά στο μπάσκετ"
Την άποψή τους για τα τεκταινόμενα των δύο μεγάλων τμημάτων του ΠΑΟΚ καταθέτει με ανακοίνωσή που εξέδωσε και ο Σ.Φ ΠΑΟΚ Νέας Κρήνης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Φ ΠΑΟΚ Νέας Κρήνης:
"Σήμερα θα αρχίσουμε την αναφορά μας από το μπάσκετ για δυο λόγους, ο πρώτος είναι ότι αξίζει να αναφερθεί πρώτο διότι εκεί η ομάδα παλεύει μόνη της μαζί με τον προπονητή και δείχνει τεράστια ψυχικά αποθέματα και ο δεύτερος είναι γιατί το ποδόσφαιρο τις τελευταίες μέρες θυμίζει παλιές μίζερες εποχές. Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ λοιπόν το Σάββατο πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και κέρδισε τον Πανελλήνιο στη Λαμία με 62-63, μάλιστα στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα έκανε την ολική ανατροπή και με ένα σερί 17-3 πήρε την νίκη. Ο ΠΑΟΚ είχε σε πολύ καλή μέρα τους Μάρσαλ και Γιαννακίδη, όμως συγχαρητήρια αξίζουν όλοι οι παίκτες καθώς και ο κόουτς της ομάδας Σούλης Μαρκόπουλος, διότι έχουν μείνει μόνοι τους να παλεύουν στις υποχρεώσεις τις αγωνιστικές επειδή δεν υπάρχει τίποτα που να τους πλαισιώνει από διοίκηση και παράγοντες και μάλιστα η ομάδα και το τεχνικό team κατάφερε να είναι τρίτο στην βαθμολογία. Ο ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει το Μαρούσι εντός έδρας και σε νίκη δίκια μας εδραιώνουμε την τρίτη θέση, μιας και τώρα είμαστε ισόβαθμοι.
Πάμε στο ποδόσφαιρο τώρα που τις τελευταίες μέρες δεν λέει να μας δώσει μια χαρά (τέλος πάντων δηλαδή να είχαμε να λέγαμε) πάρα μονό πίκρες και το χειρότερο από όλα, προβληματισμούς για το μέλλον της ομάδας. Όμως είναι νωρίς για μας να μιλάμε για το μετά, διότι ταμείο κάνουμε στο τέλος. Ο ΠΑΟΚ στο διαταύτα και εχτές εκτός έδρας δεν κέρδισε τον Ατρόμητο, μια ομάδα που έπρεπε να της είχε βάλει ακόμη ένα γκολ και να καθάριζε το ματς. Στο γιατί δεν έγινε αυτό δεν χρήζει μεγάλης ανάλυσης διότι πολύ απλά και εχτές κάποιοι παίκτες κάναν βόλτα στο γρασίδι και συν ακόμα ότι ο προπονητής αντι για τον πάγκο καθόταν σε κανα παγκάκι δίπλα στο γρασίδι. Ο ένας βαθμός από το ισόπαλο αποτέλεσμα 2-2 είναι λίγος και ξυπνάτε όσο είναι καιρός γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια, αλλά ούτε και υπομονή!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: