Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ριβάλντο: «Νιώθω ακόμα νέος!»

Λένε πως είσαι όσο χρονών νιώθεις… Έτσι λοιπόν και ο Ριβάλντο παρά τα 38 του χρόνια τόνισε πως νιώθει έτοιμος να προσφέρει στη Σάο Πάολο, ενώ δεν παρέβλεψε να τονίσει πως οι «τρικολόρ» είναι μακράν η πιο οργανωμένη ομάδα που έχει αγωνιστεί!

Ο πάλαι ποτέ κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας», ο οποίος έχει περάσει και από τα μέρη μας, φορώντας τις φανέλες των Ολυμπιακού και ΑΕΚ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA και δήλωσε χαρούμενος που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της πατρίδας του έπειτα από 14 ολόκληρα χρόνια.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στη Βραζιλία. Και μπορώ με ασφάλεια να πω πως η Σάο Πάολο είναι μακράν ο πιο οργανωμένος σύλλογος που έχω αγωνιστεί. Κάθε προπόνηση είναι ένα παιχνίδι. Δεν γίνεται να μην τα δώσεις όλα. Είναι παράδεισος.

Πολλοί με κοιτάνε και με ρωτάνε πως είναι δυνατόν να παίζει ένας 38ρης ένα ολόκληρο 90λεπτο. Μπορώ να τους διαβεβαιώσω λοιπόν πως συμμετέχω σε όλες τις προπονήσεις, σε όλο το πρόγραμμα, σε όλες τις ασκήσεις. Δεν κάνω λιγότερη προπόνηση επειδή είμαι 38 ετών. Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις», δήλωσε για να συνεχίσει αναφορικά με το γεγονός ότι είναι πρόεδρος σε ομάδα:

«Είμαι ήρεμος και χαμηλών τόνων άνθρωπος. Δεν μου αρέσει να βγαίνω στην τηλεόραση, ή να μιλάω συνέχεια. Μπορώ να πω πως το να είμαι πρόεδρος της Μότζι Μίριμ με βοήθησε αρκετά σε αυτό τον τομέα. Δίνω συνεντεύξεις Τύπου και μιλάω ως επικεφαλής, αλλά αυτό που πραγματικά μ’ αρέσει είναι να παίζω ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: