Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Μαχόπ: «Με στεναχωρεί που δεν κερδίσαμε»

O Λουίς Ενγκουάτ Μαχόπ αποδεικνύεται «mvp» για την ομάδα του Ηρακλή για ένα ακόμη παιχνίδι μετά από το εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό. Ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός είτε μπαίνει αλλαγή, είτε ξεκινάει βασικός στην ενδεκάδα, φαίνεται να έχει βρει το ρόλο του κι αυτός δεν είναι άλλος από το να πετυχαίνει πολύτιμα γκολ για τους «κυανόλευκους». Το γκολ με τον Πανιώνιο ήταν το τρίτο του.
Το «Μ» επικοινώνησε μαζί του, μία μέρα μετά από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, κρίνοντας ότι ήταν από τους πιο πολύτιμους παίκτες και τον ρώτησε τόσο για τη σημασία του τέρματος, όσο και για το γιατί η ομάδα του δεν καταφέρνει να σκοράρει εύκολα, αλλά και να πάρει τρίποντα εντός έδρας. Ο Καμερουνέζος, που μίλησε ακόμη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο φίλαθλο κόσμο.
- Έχεις βάλει σημαντικά γκολ σε κρίσιμα σημεία αγώνων για τον Ηρακλή. Πως το σχολιάζεις;
«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα και πάλι να σκοράρω. Βέβαια, όλη η ομάδα και οι συμπαίκτες μου δεν σταμάτησαν από τότε που δεχτήκαμε το γκολ να προσπαθούν να επαναφέρουν το ματς στα ίσια. Με στενοχωρεί το γεγονός ότι δεν κερδίσαμε, ωστόσο καταφέραμε και πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό, λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης. Εγώ θέλω να βάζω γκολ και να βοηθάω την ομάδα με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ».
- Ήξερες ότι θα σκοράρεις; Το είχες πει σε κάποιον;
«Να σου πω την αλήθεια όχι. Δεν ήξερα καν αν θα έπαιζα στο παιχνίδι αυτό. Η ομάδα προσπαθούσε εδώ και πολύ ώρα να πετύχει γκολ και θεωρώ ότι ήμουν απλά εγώ στην κατάλληλη θέση. Θα μπορούσε να ήταν κάποιος άλλος από τους συμπαίκτες μου. Έτυχε να είμαι εγώ. Δεν πρόλαβα να κάνω και πολλά πράγματα από την ώρα που μπήκα στον αγωνιστικό χώρο».
- Στις προπονήσεις λέγεται ότι είσαι άλλος παίκτης. Στα τελευταία παιχνίδια δεν ξεκινάς όμως βασικός. Γιατί;
«Κοιτάξτε να δείτε, εννοείται ότι εγώ όπως και κάθε άλλος ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει συνεχώς με την ομάδα και να παίζει στην αρχική ενδεκάδα. Αυτό όμως είναι απόφαση του προπονητή μου, το αν θα παίζω βασικός, αν θα γίνομαι αλλαγή, ή αν θα μπαίνω αλλαγή. Εγώ θέλω να παίζω και προσπαθώ κάθε φορά να δίνω τα πάντα για την ομάδα μου. Θεωρώ ότι είμαι κατά πολύ έτοιμος και πάντα θα προσπαθώ να πετύχω το κάτι παραπάνω. Εξάλλου στις προπονήσεις δουλεύω συνεχώς για να βελτιωθώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: