Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Μαρκόφσκι: «Η Δόξα αξίζει ψηλότερα»

Καλεσμένος σε αθλητική εκπομπή σταθμού της Δράμας, ήταν ο Σέρβος επιθετικός της Δόξας, Μάρκο Μαρκόφσκι, ο οποίος μίλησε για τη φετινή πορεία της ομάδας του: «Σε σύγκριση με πέρσι, φέτος γίνεται πιο επαγγελματική δουλειά, η οργάνωση βρίσκεται σε άριστο επίπεδο. Την προηγούμενη χρονιά, δεν μπορούσαμε να βγάλουμε την αξία μας στο γήπεδο. Φέτος προσπαθούμε να πετύχουμε, εκεί που αποτύχαμε πέρσι. Σε μερικά παιχνίδια το έχουμε καταφέρει και σε άλλα όχι».
Όσον αφορά στα παιχνίδια τα οποία ο ίδιος θεωρούσε καθοριστικά φέτος είπε: «Καθοριστικά ήταν τα ματς με Τρίκαλα και Παναιτωλικό, που ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Κάθε ομάδα έχει τις κακές της ημέρες. Σε μας, αυτό συνέβη κόντρα στον ΟΦΗ, την επόμενη μέρα ντρεπόμασταν να κυκλοφορήσουμε στην πόλη. Τώρα ήρθε η νίκη στην Κομοτηνή (0-1), που τη θέλαμε πολύ και είχαμε δώσει όρκο να την πάρουμε».
Σχετικά με την διοίκηση είπε: «Η παρουσία του κ. Σάμιου δίνει ηρεμία και σιγουριά. Δεν μας απασχολεί το οικονομικό, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Το καλοκαίρι ήρθαν αρκετά νέα παιδιά, πιστεύαμε πως μπορούσαμε να μπούμε στην εξάδα. Η Δόξα αξίζει να βρίσκεται ψηλότερα. Ξέρω καλά που βρίσκομαι, έχω καλή χημεία με τους φιλάθλους, εξάλλου είμαι Παρτιζάνος και ταιριάζουν οι ιδεολογίες μας. Ο κόσμος πρέπει να μας στηρίξει με τον Εθνικό».
Τέλος αναφορικά με το δικό του μέλλον τόνισε: «Πρώτη μου έννοια, είναι να τα δώσω όλα μέχρι τη λήξη της περιόδου. Αν φύγω το καλοκαίρι, θέλω κάποια στιγμή να επιστρέψω, γιατί έχω επηρρεαστεί από τη συμπεριφορά του κόσμου απέναντί μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: