Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Κατσαβάκης: «Άριστη δουλειά ο Τσιώλης»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Μάκης Κατσαβάκης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Revolution». Ο 58χρονος Έλληνας προπονητής συνέστησε προσοχή στα εναπομείναντα κρίσιμα παιχνίδια, παραδέχτηκε πως ο Σάκης Τσιώλης έκανε άριστη δουλειά στην ομάδα που παρέλαβε, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη σπουδαία νίκη του Απόλλων Καλαμαριάς επί του Οδυσσέα Κορδελιού.
Για τις πρώτες μέρες του στον Ολυμπιακό Βόλου τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα προσαρμογής. Για τους ποδοσφαιριστές είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστούν όταν αλλάζουν μέσα στη χρονιά σύλλογο, όχι για τους προπονητές. Ειδικά στην εποχή που ζούμε, έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε όλες τις ομάδες από την τηλεόραση και να σχηματίσουμε μια άποψη για αυτές.
Προσωπικά παρακολουθούσα τον Ολυμπιακό Βόλου και δηλώνω εντυπωσιασμένος από το ποδόσφαιρο που έπαιζε και παίζει. Το είπα στους παίκτες θα το πω ξανά και σε εσάς, θα πλήρωνα εισιτήριο σαν φίλαθλος για να δω τον Ολυμπιακό Βόλου να παίζει μπάλα».
Φυσικά δεν παρέλειψε να υμνήσει και την δουλειά του Σάκη Τσιώλη, αλλά και το υλικό της ομάδας: «Οφείλω να πω ότι ο προκάτοχος μου, Σάκης Τσιώλης έκανε άριστη δουλειά. Δεν χρειάστηκε να αλλάξω πολλά πράγματα και δεν ήθελα να χαλάσω αυτή την χημεία που υπήρχε. Πάντως ο πρόεδρος έκανε καλή δουλειά και διαθέτουμε ένα πληρέστατο ρόστερ. Υπάρχουν ισάξιοι παίκτες στον πάγκο που μπορούν ανά πάσα στιγμή να καλύψουν τους βασικούς παίκτες».
Αναφορικά με το διπλό στην Καβάλα και την προσπάθεια για είσοδο στα play off είπε: «Παρά τον αποκλεισμό στο κύπελλο είπα στους παίκτες ότι θα πάμε στην Καβάλα, θα παλέψουμε για το καλύτερο και θα κερδίσουμε. Τώρα έχουμε μπροστά μας τρία παιχνίδια και τα πάντα είναι στο χέρι μας.
Ματς κλειδί είναι αυτό με την Ξάνθη. Δεν μπορώ να πω ότι φοβόμαστε πιο πολύ τον Άρη ή την Καβάλα. Και οι δυο ομάδες παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Είδαμε την Καβάλα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ εκτιμώ ότι ο Άρης έπρεπε να είχε εξασφαλίσει ήδη μια θέση στα play off».
Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην σπουδαία νίκη του Απόλλων Καλαμαριάς επί του Οδυσσέα Κορδελιού: «Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος από αυτή τη νίκη και γενικότερα την φετινή πορεία του Απόλλων Καλαμαριάς. Όχι μόνο πληροφορήθηκα για το 2-0 επί του Οδυσσέα, αλλά άκουγα και στο ραδιόφωνο την εξέλιξη του αγώνα λίγο πριν ετοιμαστούμε για το δικό μας ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: