Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Κανώτας: «Ο κόσμος να στηρίξει αυτά τα παιδιά»

Ο Μιλτιάδης Κανώτας μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για το κρίσιμο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με το Μαρούσι, την Κυριακή στο «PAOK SPORTS ARENA».
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μεταξύ των άλλων τόνισε:
«Δυστυχώς «βράζουμε» σε μια μιζέρια, στην οποία οδηγήθηκε ο ΠΑΟΚ, με τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια. Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χρωστάει σε πολλούς και προσπαθούμε να διατηρήσουμε ζωντανό το τμήμα που έχει δώσει τόσα πολλά στο παρελθόν. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν ξεχάσει πότε διεκδικούσε η ομάδα την 3η θέση. Φέτος τη διεκδικεί βάσιμα. Αυτό από μόνο του λέει πάρα πολλά.
Γίνεται ένας τεράστιος αγώνας για να κρατηθεί αυτό το σωματείο. Μακάρι τα επόμενα χρόνια να απαλλαγεί η ομάδα από το βραχνά των χρεών. Φέτος δεχθήκαμε δύο πλήγματα, πρώτον την απώλεια της χορηγίας του ΟΠΑΠ και δεύτερον την τιμωρία της έδρας μας. Χοντρικά χάσαμε περίπου 150.000 ευρώ και αυτό είναι ένα μεγάλο πλήγμα για εμάς.
Την τελευταία φορά που θυμάμαι γεμάτο το «Παλατάκι» ήταν πριν 3 χρόνια που ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να μείνει στη κατηγορία. Τώρα που πηγαίνει για την 3η θέση, ελπίζω ο κόσμος να το εκτιμήσει. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι τα πρόσωπα, είναι όλος ο κόσμος που μπορεί να κάνει θαύματα. Αν δεν υπάρχει στήριξη δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα. Εμείς παίζουμε με λίγο κόσμο τους αγώνες, αν είχαμε τη στήριξη που έχει η ομάδα του ποδοσφαίρου θα είχαν γίνει θαύματα.
Στηρίζουμε τον προπονητή και το τεχνικό τιμ, κάναμε σωστή επιλογή και στηρίζουμε και όλους τους παίκτες. Η 3η θέση μπορεί να έρθει άνετα, αν έρθει ο κόσμος στο γήπεδο».
Για το πρώτο μέλημα της διοίκησης τόνισε:

«Για εμάς πρώτο μέλημα δεν είναι όμως το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά η εξυγίανση, με κάποιες σωστές κινήσεις, όπως με την υπαγωγή της ομάδας στο άρθρο 99. Όλοι προσπαθούμε να κάνουμε πιο ελκυστικό τον ΠΑΟΚ. Αν κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει αυτό λυπάμαι. Προσπαθούμε κάθε μέρα σε όλα τα επίπεδα, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει το πρόβλημα της εσωστρέφειας, που δημιουργεί πολλές αντιθέσεις.
Παραλάβαμε μεγάλα χρέη από το παρελθόν, χρέη από ανθρώπους που έφυγαν μακριά. Για παράδειγμα το λιγότερο 1,5 εκατομμύριο ευρώ χρέη, άφησε ο «μεγάλος ηγέτης» και ο «οραματιστής» κύριος Δρόσος. Πλέον ο ΠΑΟΚ δεν έχει τη πολυτέλεια να διώξει κανένα. Πρέπει όλοι να είναι δίπλα στην ομάδα, να αγκαλιάσουν την ομάδα, γιατί τα παιδιά μάχονται για το όνομα του ΠΑΟΚ.
Παίξαμε ευρωπαϊκά παιχνίδια με Μπενετόν και Εστουδιάντες και ελάχιστοι ήταν στο «Παλατάκι». Αξίζει ο κόσμος να χειροκροτήσει τη Κυριακή αυτά τα παιδιά. Είναι καιρός να νιώσουν οι παίκτες τη ζεστασιά του γηπέδου. Μόνον ο κόσμος μπορεί να δώσει ώθηση, περιμένουμε τη Κυριακή να είναι γεμάτο το γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: