Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

"Δεν γυρίζω"

Μπορεί η πρόσφατη επιστολή του Τσακίρη να γέννησε σενάρια επιστροφής του στον Πανιώνιο, ωστόσο ο ίδιος έσπευσε να τα διαψεύσει.
"Δεν γυρίζω"
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τσακίρη στην «Sportday»:
«Πρώτον, δηλώνω ξεκάθαρα και αμετάκλητα πως δεν ενδιαφέρομαι να γυρίσω πίσω. Και δεύτερον, η επιστολή εκφράζει απλώς άποψη μειοψηφική (21%) για το τι διαδικασίες πρέπει να ακολουθηθούν. Με διαφάνεια και με συμμετοχή όλου του σώματος της γενικής συνέλευσης του Ερασιτέχνη όσον αφορά το ποιος θα έχει το κουμάντο της ΠΑΕ».
Ο Γεράσιμος Βεντούρης από την πλευρά του δήλωσε τα εξής:
«Ήταν καθαρά τυπική η σύγκλιση γενικής συνέλευσης. Δεν υπήρχε διαφωνία στις προτάσεις του κ. Τσακίρη. Το γεγονός ότι απέστειλε επιστολή σημαίνει ότι ασχολείται με τον Πανιώνιο. Και είναι θετικό για μας. Σχετικά πρόσφατα του ζητήσαμε να βοηθήσει για μια συνδρομή στον Ερασιτέχνη και ανταποκρίθηκε».
Για το ενδεχόμενο να μην υπάρξει ενδιαφερόμενος:
«Αυτή η ημερομηνία έχει περισσότερο ηθική παρά νομική μορφή. Μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα σκοπεύω να μιλήσω με τον κ. Τσακίρη. Είναι προτιμότερο να αναλάβει κάποιος έγκαιρα ώστε να υπάρχει χρόνος για τις μεταγραφές και τον προγραμματισμό της ομάδας. Όποιος ενδιαφέρεται να μπει στην ΠΑΕ είναι η κατάλληλη εποχή, διότι ο Πανιώνιος διαθέτει τις ιδανικές προϋποθέσεις. Στόχος είναι η ενίσχυση της ομάδας και όχι να πλουτίσει ο ερασιτέχνης. Αν θα εμφανιστεί ή όχι κάποιος θα φανεί στην πορεία».
Για τις εκλογές στον Ερασιτέχνη:
«Θα δούμε. Θα αποφασίσουμε στο αυριανό συμβούλιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: