Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Νέτο: «Οι συχνές αλλαγές δεν φέρνουν σταθερότητα»

Αισιόδοξος πως ο Άρης μπορεί να είναι στα πλέι οφ εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην εκπομπή «ΣΠΟΡ ΣΤΟ 3» ο Ντάρσι Νέτο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Άρη κόντρα στον Πανσερραϊκό πέτυχε το έκτο φετινό του γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα, δέκατο στην 4χρονη παρουσία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκη δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως ο ερχομός του Τσιώλη έχει φέρει νέα ψυχολογία στα αποδυτήρια.
«Η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε περίεργα στην Ελλάδα σε σχέση με την εξαιρετική μας πορεία στην Ευρώπη. Είχαμε πολλές αλλαγές στην διάρκεια της χρονιάς, παικτών και προπονητών και αυτό ίσως επηρέασε στην σταθερότητα. Προσπαθήσαμε να είμαστε και στις δύο διοργανώσεις το ίδιο σταθεροί αλλά αυτό έφερε άγχος στην ομάδα», σχολίασε αρχικά για να συνεχίσει: «Είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα να μπορεί να διατηρεί τον κορμό της, δεν πρέπει να αλλάζουν κάθε τόσο προπονητές και ποδοσφαιριστές γιατί αλλιώς δεν γίνεται να γνωρίζουν την ομάδα και να μπαίνουν στο κλίμα».
Για το αν μπορεί ο Άρης να είναι στα πλέι οφ, ο Βραζιλιάνος τόνισε: «Στο ποδόσφαιρο γίνονται τα πάντα, αρά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στα δικά μας τα παιχνίδια, πρέπει να τα νικήσουμε όλα και τα τρία που απομένουν και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και θα δούμε τι έκαναν οι άλλοι».
Για την θέση που του αρέσει να αγωνίζεται περισσότερο, είπε: «Η θέση μου είναι δεξί μπακ, αλλά μ΄ αρέσει να είμαι κοντά στην εστία και να σκοράρω», ενώ για το συμβόλαιό του στον Άρη, το οποίο εκπνέει σε δύο χρόνια επεσήμανε: «Νιώθω πολύ άνετα στην ομάδα γι΄αυτό είμαι εδώ. Θέλω να κατακτήσω έναν τίτλο με την ομάδα. Εγώ αυτό που κάνω είναι να προπονούμαι σκληρά».
Για το πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Ολυμπιακός:
«Ο Ολυμπιακός πήρε άξια το πρωτάθλημα. Είχε καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό και μεγαλύτερη σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Και ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα, αλλά δεν ήταν τόσο σταθερός όσο πέρσι».
Για τα επεισόδια που γίνονται στο Ελληνικό πρωτάθλημα:
«Καταρχάς όλα αυτά δυσφημούν το πρωτάθλημα. Είναι πολλοί οι Βραζιλιάνοι που είναι εδώ και να ξέρετε ότι στη Βραζιλία παρακολουθούν το ελληνικό πρωτάθλημα και τα ξέρουν αυτά. Δεν μπορούμε να τα ανεχόμαστε να μπαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να γίνεται τίποτα. Μπορεί να κρατάνε μαχαίρι και να σκοτωθεί κάποιος ποδοσφαιριστής. Δεν μπορούμε δουλεύουμε με τον φόβο ότι μπορεί να πεθάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: