Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Οι τρεις κινήσεις του Ζαγοράκη

Η τοποθέτηση του Θόδωρου Ζαγοράκη με την ανακοίνωση που εξέδωσε ήρθε να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ και την παρουσία του στην ομάδα.

Αυτό όμως δεν έγινε εντελώς ξαφνικά αλλά ήταν μια απόρροια όλων των κινήσεων που έγιναν και θα γίνουν στο επόμενο διάστημα. Ο πρόεδρος του Δικεφάλου είχε μια συνάντηση με τους συνεργάτες του μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ  αλλά και στην συνέχεια. Καταρχήν τους  ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτονταν να αποχωρήσει και ότι ειπώθηκε ήταν άνω σε μια στιγμή  όπου υπήρχε μια φόρτωση από το ατυχές αποτέλεσμα.

Η επομένη κίνηση του Ζαγοράκη είναι να τοποθετηθεί με συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ώστε να δώσει απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα που αιωρούνται για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Όπως επίσης και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν αλλά και έχουν να αντιμετωπίσουν.

Σκέφτεται επίσης να μεγαλώσει το διοικητικό συμβούλιο και γενικά να φέρει κοντά του και άλλα άτομα ώστε να βοηθήσουν την προσπάθεια που γίνεται . δεν θα υπάρξει καμία αποχώρηση και ίσως να έρθουν νέα πρόσωπα στην ΠΑΕ.

Τέλος ο πρόεδρος της ΠΑΕ σκέφτεται να αναλάβει περισσότερες πρωτοβουλίες αναφορικά με θέματα που έχουν να κάνουν με τους παίκτες αλλά και γενικότερα ζητήματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ.Πηγη The player.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: