Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Επισημοποιήθηκε η σχέση Πάτο-Μπάρμπαρα

Για πρώτη φορά ο Αλεξάντρε Πάτο παραδέχθηκε τη σχέση του με την Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι, κόρη του Ιταλού πρωθυπουργού, αλλά και... εργοδότη του Βραζιλιάνου σταρ της Μίλαν!

Ο νεαρός επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στην ιταλική έκδοση του Vanity Fair και αναγκάστηκε να ομολογήσει το... προφανές, αφού ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τους έχει συλλάβει αρκετές φορές, ακόμα και σε τρυφερές στιγμές. 

«Θα προτιμούσα να μιλήσω για την ομάδα μου. Αυτό, όμως, είναι το ξεκίνημα μιας άλλης ιστορίας» είπε ο Πάτο, αναφερόμενος στη σχέση του με την κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. 

«Ξέρω να εκτιμώ τις χαρές της ζωής και αυτήν την περίοδο είμαι ευτυχισμένος. Είμαι ακόμα νέος, αλλά έχω συνειδητοποιήσει ότι η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Πολλοί κάνουν συνεχώς σχέδια και τα βλέπουν να βυθίζονται στο νερό. Εγώ προτιμώ να μην κάνω, και γι΄αυτό συμβαίνουν πολλά απροσδόκητα στη ζωή μου».

Πράγματι, είναι απροσδόκητη αυτή η σχέση. Οχι τόσο λόγω της εμπλοκής του προέδρου της Μίλαν και πρωθυπουργού της Ιταλίας, όσο για το γεγονός ότι ο Πάτο έχει ήδη στο ενεργητικό του ένα διαζύγιο! Πέρσι παντρεύτηκε, πέρσι χώρισε μετά από εννέα μήνες και 13 ημέρες! Διαζευγμένη και μητέρα δύο παιδιών είναι και η -κατά πέντε χρόνια μεγαλύτερή του- Μπάρμπαρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: