Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

«Ασεβής ο Μουρίνιο»!

Ασεβή χαρακτήρισε τον Ζοσέ Μουρίνιο ο Φάμπιο Καπέλο, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο πρώτος, σύμφωνα με τις οποίες ήταν κοντά στην εθνική Αγγλίας μετά την αποπομπή του Στιβ Μακ Λάρεν, αλλά απέρριψε την πρόταση. Ο Ιταλός τεχνικός άφησε αιχμές για τον Πορτογάλο, καθώς ο ίδιος πιστεύει ότι το να μιλάς για προηγούμενες προσφορές που έχεις δεχτεί με τέτοιο τρόπο, δείχνει έλλειψη σεβασμού και λέει ότι ο ίδιος δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο.
«Δεν μιλάω για τη σχέση μου με άλλες ομάδες, από σεβασμό προς τους προπονητές», είπε ο Καπέλο σύμφωνα με τη «Mirror» και συνέχισε: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για τη σχέση μου με τους συλλόγους με άλλους ανθρώπους. Αυτά είναι προσωπικά μου μυστικά. Δεν θα πω ποτέ τι πραγματικά συνέβαινε στην καριέρα μου».
«Νομίζω ότι είναι σοβαρό. Κάθε φορά που ένας σύλλογος ή μια εθνική ομάδα θέλει να επιλέξει έναν προπονητή , αποφασίζει να μιλήσει με πολλούς. Είναι φυσικό».

Μάλιστα η ομοσπονδία της Αγγλίας αποφάσισε να κάνει μια δήλωση, η οποία λέει: «Ο Φάμπιο ήταν η πρώτη επιλογή μας για τον πάγκο της Αγγλίας. Το έχουμε καταστήσει σαφές από την αρχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: