Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Νέο πρόβλημα με Ίβιτς

Με ενοχλήσεις στο γόνατο αποχώρησε από την προπόνηση της Τρίτης, ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος μέσος του ΠΑΟΚ επέστρεψε αρχικά σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και φάνηκε να έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα που αντιμετώπιζε τις προηγούμενες ημέρες.
Όμως, προς το τέλος του προγράμματος αποχώρησε με νέες ενοχλήσεις. Το ιατρικό επιτελείο του «Δικέφαλου» του Βορρά θα υποβάλει σε εξετάσεις τον παίκτη την Τετάρτη και τότε θα διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Ο Μάκης Χάβος θα περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων, πριν καταστρώσει τα πλάνα του για τις μελλοντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις των «ασπρόμαυρων». Από την προπόνηση της Τρίτης απουσίαζαν οι διεθνείς παίκτες της ομάδας, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων την Τετάρτη.
Από εκεί και πέρα, ο Φιλομένο έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνηση, ενώ ο Βιεϊρίνια συνέχισε σε χαλαρούς ρυθμούς. Απών από την προπόνηση ήταν ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί την Τετάρτη με προπόνηση στις 11:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: