Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

«Δεν πρέπει να γίνουμε Παναθηναϊκάκι»

«Δεν είμαι ούτε αισιόδοξος, ούτε απαισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας», δήλωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αμέσως μετά την έξοδό του από το Δ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Παράλληλα τόνισε ότι δεν πρόκειται να συναινέσει στην πώληση κανενός ποδοσφαιριστή και πρόσθεσε ότι δικός του στόχος είναι ο σύλλογος να γίνει μεγάλος και τρανός και όχι «Παναθηναϊκάκι», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άρχισε τις δηλώσεις του λέγοντας : «Πρέπει αν βάλουμε τον Παναθηναϊκό πάνω από τους προσωπικούς εγωισμούς για να μπορέσει να βγει από το τέλμα που βρίσκεται. Δεν είμαι ούτε αισιόδοξος, ούτε απαισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας. Ήμασταν 3 ώρες εκεί μέσα και τις 2,5 τις σπαταλήσαμε για να συζητάμε για όσα έγιναν στο παρελθόν, Ο γέγονε-γέγονε. Πιστεύω πως θα βρεθεί λύση, αλλά δύσκολα. Ο καθένας δεν μπορεί να κάνει το κοντό του και το μακρύ του. Ο κόσμος περιμένει πολλά από εμάς. Με το να λέμε εγώ θα βάλω λεφτά αλλά περιμένω να δω τι θα κάνουν οι άλλοι, δεν γίνεται τίποτα. Δεν πρέπει να γίνουμε Παναθηναϊκάκι, αλλά η ομάδα να γίνει μεγάλη και τρανή όπως ήταν τις προηγούμενες δεκαετίες», ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Γιαννακόπουλου.

«Δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός να γίνει ‘’Παναθηναϊκάκι’’. Πρέπει να είναι μεγάλος και τρανός. Λέμε: ‘’να βάλει ο ένας χρήματα ή να βάλει ο άλλος. Αν αγαπάς τον ΠΑΟ, πρέπει όλοι να κάνουν κάτι. Εγώ έφυγα γιατί πρέπει να πάω στο γήπεδο στο μπάσκετ. Νόμιζα ότι θα πάρουν μια απόφαση, η οποία δεν θα με βρει σύμφωνο. Εγώ θέλω μεγάλα πράγματα για τον Παναθηναϊκό. Σήμερα συζητήθηκαν τρία θέματα: Για το αν θα μπουν χρήματα, το πώς θα μπουν και τι θα γίνει με τους παίκτες. Εγώ δεν δέχομαι να πουληθεί ούτε ένας παίκτης. Βέβαια, τις αποφάσεις θα τις βγάλει το ΔΣ», είπε.

Όταν ερωτήθηκε για το αποτέλεσμα της συνεδρίασης σχολίασε: «Για εμένα δεν έχει βγει κάποιο συμπέρασμα. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί μια λύση. Είναι μεγάλο πρόβλημα οι κασέτες. Δείχνουν την κατάσταση στο ποδόσφαιρο. Εμείς οι Γιαννακόπουλοι τα πέντε πρώτα χρόνια είχαμε ομαδάρα και μας έπαιρναν τα πρωταθλήματα κατώτεροι αθλητές. Ποτέ εμείς δεν πήγαμε να κάνουμε παρατυπίες. Άλλο να λες με το στόμα ‘’βάζω χρήματα’’ και άλλο να βάζεις το χέρι στην τσέπη. Τον Παναθηναϊκό πρέπει να τον κάνουμε μεγάλο και τρανό», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: