Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Οργή για την αδιαφορία της ΕΠΟ και τον… άφαντο Ναυπλιώτη

Η κοροϊδία της ΕΠΟ προς τον ΠΑΟΚ συνεχίστηκε. Μπορεί δύο άνθρωποι του Δικεφάλου να βρίσκονταν από το πρωί στα γραφεία της Ομοσπονδίας περιμένοντας να αλλάξει η απόφαση για την εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων με την ΑΕΚ και να γίνει άμεση εκδίκαση, όμως δεν βρήκαν καμία ανταπόκριση από κανέναν.
Ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, Γιώργος Ναυπλιώτης παρέμεινε άφαντος, χωρίς… τηλέφωνο και δεν εμφανίστηκε ποτέ για να εκδικάσει χθες την υπόθεση του ΠΑΟΚ, παρότι όπως όλος ο κόσμος θυμάται στο πρόσφατο παρελθόν έκανε όλες τις «εξυπηρετήσεις» που χρειάστηκαν ομάδες των Αθηνών.
Ο ΠΑΟΚ ζητούσε επίμονα και καθημερινά από την περασμένη Τρίτη 22 Μαρτίου να αλλάξει η αρχική ημερομηνία κλήσης του σε απολογία από τις 31 Μαρτίου για τις 24 Μαρτίου και παρά τις διαβεβαιώσεις του προέδρου της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιου, που πήραν στον Δικέφαλο από την περασμένη Τετάρτη ότι η υπόθεση θα εκδικαστεί τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, δηλαδή χθες, τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν λόγια του αέρα.
Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ που είχε κάνει το χατίρι στον Ολυμπιακό και συνεδρίασε Σάββατο (!) για να αθωωθεί ο Μιραλάς και να προλάβει να αγωνιστεί το ίδιο απόγευμα με την ομάδα του, η ίδια επιτροπή που για τα επεισόδια των οπαδών της ΑΕΚ στον προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό (το ματς έγινε 2 Φεβρουαρίου) συνεδρίασε εκτάκτως Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου για να προλάβει η ποινή της μίας αγωνιστικής να εκτιθεί σε ματς με τον Πανιώνιο στις 20 Φεβρουαρίου ώστε η Ένωση να παίξει με τον κόσμο της στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στις 2 Μαρτίου παρέμεινε ανένδοτη χθες για να μην εκδικάσει εγκαίρως την υπόθεση του Δικεφάλου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμη και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, προσπάθησε να βρει τον απίθανο Γιώργο Ναυπλιώτη για να καλέσει άμεσα την πειθαρχική επιτροπή και να εκδικάσουν χθες την υπόθεση του ΠΑΟΚ, αλλά ο Ναυπλιώτης ήταν άφαντος. Ο αναπληρωτής πρόεδρος της επιτροπής που βρέθηκε, παρέπεμπε μόνο στον άφαντο Ναυπλιώτη…
Από τη στιγμή που δεν εκδικάστηκε η υπόθεση χθες, το παιχνίδι της Κυριακής με τη Λάρισα θα γίνει παρουσία κόσμου και εφόσον ο ΠΑΟΚ τιμωρηθεί με περισσότερες από μία αγωνιστικές η Τούμπα θα μείνει κλειστή με την Κέρκυρα την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος αλλά και τουλάχιστον στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: