Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Με κόσμο στο Παγκρήτιο

Με ένα πρόβλημα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση στο στρατόπεδο του Ηρακλή εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Συγκεκριμένα ο Στέλιος Ηλιάδης αποχώρησε από την προπόνηση, λόγω κάποιων ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Μετά τη θεραπεία, στην οποία υποβλήθηκε, αισθάνθηκε πολύ καλύτερα και θεωρείται ότι η ενόχληση δεν θα προβληματίσει ενόψει της Κυριακής.
Επίσης για ακόμα μία μέρα εκτός προπόνησης έμεινε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος λόγω του τραυματισμού που αντιμετωπίζει, ενώ ατομικό πρόγραμμα κάνει ο Δημήτρης Στάμου αλλά και ο Γιώργος Κατσικάς που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης. Όσον αφορά τον Θωμά Τσίτα αναμένεται αύριο να μπει με την υπόλοιπη αποστολή και να ξεκινήσεις προπονήσεις μιας και ολοκλήρωσε τις διεθνείς υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων.
Ετοιμάζονται για Παγκρήτιο
Θετική ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Εργοτέλης στο αίτημα της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ για εξασφάλιση εισιτηρίων και εκδοτηρίου για τις ανάγκες των εκδρομέων «κυανόλευκων» οπαδών, που θα θελήσουν να βρεθούν στο Παγκρήτιο Στάδιο. Από την διοίκηση του Ηρακλή εξασφαλίστηκαν 200 εισιτήρια τα οποία θα διατίθενται από το εκδοτήριο της πύλης 1 του Σταδίου, με τους φίλους του ΗΡΑΚΛΗ να καταλαμβάνουν τη θύρα 6. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ, καθώς η γηπεδούχος ΠΑΕ έχει ορίσει εισιτήριο γενικής εισόδου σε αυτήν την τιμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: