Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Γκερέιρο: "Πάμε στοίχημα;"

Ο Ρότζερ Γκερέιρο μίλησε για το φιλικό της Πολωνίας με την εθνική Ελλάδος και την κόντρα του με τους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ. Ο Βραζιλιανοπολωνός αποκάλυψε στην «Super Express» τον διάλογο που είχε με τους Λυμπερόπουλο, Καφέ και Λαγό ενόψει του αποψινού αγώνα. «Είχαμε μία διαφωνία. Μου είπαν 'Ρότζερ, μην ανησυχείς, μπορεί το ματς να λήξει 0-0 και θα είναι καλό αποτέλεσμα για σας'. Κι εγώ απάντησα 'Όχι, με ενδιαφέρει μόνο η νίκη», τόνισε ο Γκερέιρο. Και πρόσθεσε:

«Θα ήθελα πολύ να κάνω καλή εμφάνιση, γιατί αγωνίζομαι στην Ελλάδα. Όμως αν θα αγωνιστώ εξαρτάται από τον προπονητή. Είμαι σε καλή κατάσταση και περιμένω την ευκαιρία να παίξω, ίσως και ένα γκολ. Όσο κι αν αγωνιστώ, κάθε λεπτό στο γήπεδο για μένα είναι σκέτο χρυσάφι» είπε ο Γκερέιρο που προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του  Φράντισεκ Σμούντα εν όψει του Euro 2012.

«Έχω μιλήσει με τον προπονητή. Μου έχει πει πως είμαι πολύ καλός σε τεχνική κατάρτιση, αλλά θα πρέπει να γίνω πιο γρήγορος. Ξέρω πως αυτό είναι σημαντικό και αν δεν το κάνω, δεν θα έχω ελπίδες να παίξω. Όλοι με ρωτούν σε ποια θέση προτιμώ να αγωνίζομαι κι εγώ απαντώ σε όλες. Δεν έχει σημασία, όπου μου πει ο προπονητής θα παίξω. Κανένα πρόβλημα», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: