Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

«Κλήθηκα ως μάρτυρας»

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ Fm για την κλήση του ως υπόπτου στην υπόθεση των κασετών:   

«Μετά την διαδικασία όλη αυτή των καταθέσεων μπορεί να προκύψει  μέσα από τις καταθέσεις ότι είμαι κατηγορούμενος. Εγώ τώρα πάω ως μάρτυρας  και αν μετά την κατάθεσή μου και των υπολοίπων κυρίων υπάρξουν ενδείξεις και αποδείξεις, θα με καλέσουν ως κατηγορούμενο. 

Ηταν αναμενόμενο να κληθώ. Ηδη ξεκαθαρίζουν πολλά πράγματα και θα δούμε ποιος λέει αλήθεια και ψέματα αλλά αν αρθεί και το απόρρητο των κλήσεων, να δούμε και τον υποκλοπέα και το ποιός μοντάρησε την κασέτα, δηλαδή τον Νικόλα Πατέρα.
Εχω κι εγώ στοιχεία αλλά δεν τα δημοσιοποιώ… Για κορόιδο ψάχνεται;  Το να αποδείξω ότι αυτές οι κασέτες είναι προϊόν υποκλοπής είναι δεδομένο ότι είναι».


Για την συνέχεια και τις τυχόν επιπτώσεις: «Πήγαν για μαλλί και θα βγουν κουρεμένοι. Στην χειρότερη να μου ασκήσουν μια ποινική δίωξη. Από πουθενά όμως δεν προκύπτει καμία καταγγελία.  Ας ψάξουν άλλο για εξιλαστήριο θύμα. Είπε ο Κούγιας για την τρίτη κασέτα, ‘ότι είπε ο Μπέος ακούγονται και από άλλους’ εγώ τι να πω. Θα αμυνθώ γι αυτό κομμάτι αυτό και δεν θα ανοίξω το στόμα για ένα εκατομμύριο πράγματα που ξέρω». 


Για τη υπόθεση ξυλοδαρμού του Βασσάρα: «Εχουν την δυνατότητα να βρουν  ποιος ήταν ο εντολέας στην επίθεση κατά του Κύρου Βασσάρα». 


Για τον Ολυμπιακό Βόλου: «Εχω δώσει τον λόγο μου ότι θα πουλήσω και θα φύγω από τον Βόλο. Αν βρεθεί επενδυτής έγινε. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα διαλύσω αυτό που έφτιαξα τόσα χρόνια. Την Δευτέρα θα αναφερθώ γενικότερα και στην επικείμενη μεταβίβαση μετοχών του Ολυμπιακού Βόλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: