Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ημέρα αποφάσεων

Στο κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ στρέφουν την προσοχή τους οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» θα προσπαθήσουν να βρουν λύση στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά για το μέλλον της «πράσινης» ΠΑΕ. Το ΔΣ είναι προγραμματισμένο για τις 17:00 και σε αυτό θα λάβουν μέρος, όλοι οι μέτοχοι του «τριφυλλιού», πλην του Ανδρέα Βγενόπουλου, ο οποίος είχε ενημερώσει πως θα απουσιάσει.
Το κυριότερο θέμα συζήτησης θα είναι τα οικονομικά των «πράσινων» και το πώς θα καλυφθούν τα χρήματα που απαιτούνται, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι πιθανότητες για παραμονή του Δημήτρη Γόντικα στην προεδρία του «τριφυλλιού» συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, ενώ αποφασισμένος να δώσει απαντήσεις για την περίοδο προεδρίας του, εμφανίζεται ο Νικόλας Πατέρας.
Επίσης, οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού θα συζητήσουν και το θέμα του προγραμματισμού της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς επίσης και των παικτών που θα αποτελέσουν παρελθόν στο τέλος της σεζόν. Η διοικούσα επιτροπή του «τριφυλλιού» αναμένεται να αναφερθεί και στον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου και στο τι κινήσεις θα πρέπει να γίνουν στην καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο, με τον Τζιμπρίλ Σισέ να παίζει καταλυτικό ρόλο στις μετεγγραφές των «πράσινων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: