Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Δοκιμές από τον Σάντος

Με αλλαγές θα παραταχθεί απέναντι στην Πολωνία η εθνική Ελλάδος στο φιλικό του «Γ. Καραϊσκάκης» (21:30). Ο Φερνάντο Σάντος προτίθεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί στο πρώτο ματς, όπως οι Βαγγέλης Μόρας και Παναγιώτης Λαγός, ενώ θα δει πως λειτουργεί το 4-3-3.
Η εθνική αναμένεται να παραταχθεί με τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια και τους Α. Παπαδόπουλο και Μόρα στο κέντρο της άμυνας. Στα δεξιά θα αγωνιστεί ο Τοροσίδης και στα αριστερά ο Λαγός, ενώ οι τρεις της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Κατσουράνης, Καφές και Καραγκούνης. Στην επιθετική γραμμή θα παίξουν στα αριστερά ο Σαμαρά, στα δεξιά ο Φετφατζίδης και στην κορυφή ο Μήτρογλου.
Ο Σάντος τόνισε στην ομιλία του προς τους παίκτες της εθνικής για τον αγώνα με τους Πολωνούς: «Πρόκειται για μία σοβαρή και δυνατή ομάδα που. ψάχνεται εν όψει της τελικής φάσης και ο προπονητής δοκιμάζει διάφορα σχήματα και πρόσωπα Συνήθως, παίζουν 4-3-3. Θέλω να σταθώ περισσότερο στο πάθος και στην πίστη που δείξατε μέχρι τέλους για τη νίκη. Κι αυτό είναι που με ικανοποίησε. Δείξατε χαρακτήρα νικητή. Υπάρχουν, όμως, πράγματα στα οποία πρέπει να βελτιωθούμε και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Με ομάδες όπως η Μάλτα πρέπει να ανοίξεις χώρους κι αυτό μπορεί να γίνει με πλαγιοκοπήσεις. Μας περιμένει πολλή δουλειά πάνω σε αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: