Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Παπαδόπουλος: «Εγκρίθηκε ομόφωνα η Α.Μ.Κ»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Άρης και όχι μόνο.
Μεταξύ των άλλων τόνισε: «Ο Ερασιτέχνης Άρης πρέπει να καλύψει ένα ποσό των 400.000 ευρώ από τα συνολικά 2 εκατομμύρια, δηλαδή το 20%. Άλλωστε το υπόλοιπο 10% το καλύπτει ούτως ή άλλως από το νόμο. Εγκρίθηκε λοιπόν ομόφωνα χθες και θα καλύφθεί από τους μετόχους. Τα υπόλοιπα ποσοστά ανήκουν στη Λέσχη, αλλά και στην Ένωση Εμπορική, την εταιρία που εμπορεύεται τις δραστηριότητες του ποδοσφαιρικού Άρη.
Το μετοχικό κεφάλαιο συμπληρώθηκε από τους υπάρχοντες μετόχους, αλλά οποιοσδήποτε θέλει να βάλει ένα ποσό, θα πρέπει να απευθυνθεί στη Λέσχη. Η αδειοδότηση βέβαια έχει να κάνει και με άλλους θέματα, με οφειλές σε τρίτους, σε αθλητές, προσωπικό, προπονητές κ.τ.λ. Γίνεται προσπάθεια για να καλυφθούν όλα τα μέτωπα και λογικά δεν θα υπάρξει άλλο πρόβλημα, αφού θα πιστοποιηθεί και η απαιτούμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου».
Για την γιορτή της Παρασκευής:
«Ήταν μια όμορφη γιορτή, την ιστορία μας πρέπει να την τιμάμε και να μην την ξεχνάμε».
Για το φετινό πρωτάθλημα στο βόλεϊ:
«Αλλιώς τα περίμενα τα πράγματα στο φετινό πρωτάθλημα και αλλιώς ήρθαν. Κρατάμε πάντως τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία και θα κοιτάξουμε τι θα κάνουμε την επόμενη σεζόν».
Για την ομάδα ποδοσφαίρου:
«Δίνουμε έναν «τελικό» στην Τρίπολη με τον Αστέρα και αν κερδίσουμε το παιχνίδι, πιστεύω πως έχουμε πιθανότητες να μπούμε στη πεντάδα. Αισιοδοξούμε όλοι πως θα τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: