Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Tenorio - Στοίχημα ...

Επιμέλεια - Tenorio.


Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα.



Αρκετό καιρό είχε να ασχοληθεί η στήλη με Αγγλικά παιχνίδια, δεν δώσαμε φέτος βάση στης μικρές κατηγορίες, γιατί πολύ απλά είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράμματα εκεί.Ανα πάσα στιγμή μπορείς να εκτθεθείς διότι πρόκειται για πολύ ανώμαλα καί απρόβλεπτα πρωταθλήματα.Ρίχνωντας μιά ματιά στα σημερινά θεωρώ πως ίσως να υπάρχει λιγάκι ενδιαφέρον για να ασχοληθούμε.

Πάμε ευθύς αμέσως να δούμε τι υπάρχει.


Yeovil - Carlisle   (1)

Mονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.Το κυριότερο κίνητρο για την νίκη την έχει η ομάδα της Yeovil ώστε να μπορέσει να ξεφύγει από τις χαμηλές θεσεις.Χωρίς κανένα βαθμολογικό κίνητρο στο παιχνίδι η Carlisle, η οποία σκέφτεται όπως καί νάχει τον τελικό τού Λιγκ Τρόφι την Κυριακή στο Γουέμπλευ.

Είναι ο βασικός στόχος της Carlisle  πλέον, οπότε είναι πιθανό να πάρουν ανάσες βασικοί παίκτες και να μην αγωνιστούν στο αποψινό παιχνίδι με τη Yeovil . Ειδικά, παίκτες που είχαν πρόβλημα με τραυματισμούς πρόσφατα λογικά θα μείνουν εκτός αγώνα.

Το βαθμολογικό κίνητρο η φόρμα η παράδοση αλλά καί το γεγονός ότι η Carlisle θα έχει το μυαλό της στον τελικό τού κυπέλλου, δίνουν ένα προβάδισμα κατε μέ στον άσο της Yeovil.

Θα επιλέξω λοιπόν τον άσο της Yeovil σε απόδοση (2,20)



Sheffield W. - Brentford   (1)

Κάτι ανάλογο συμβαίνει εδώ όπως καί στο προηγούμενο μάτς που αναλύσαμε.Το μεγαλύτερο κίνητρο στο παιχνίδι το έχει Sheffield .Χωρίς καινούρια προβλήματα, με τραυματίες ή τιμωρημένους θα υποδεχθεί η  Sheffield W την Brentford, με πρακτικά πλήρη αποστολή οι γηπεδούχοι.

Το μυαλό όλων όπως είναι φυσιολογικό στην  Brentford βρίσκεται στον τελικό τού Λιγκ Τρόφι, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Carlisle.Προβληματάκια 2-3 καλών παικτών βασικών στην φιλοξενούμενη, καί αλλαγές φρεσκαρίσματος λόγω τού τελικού.

Το αποψινό ματς στο Sheffield δεν κρίνει τίποτα για την Brentford, και ίσως το αντιμετωπίσει ως μια υποχρέωση που πρέπει να βγει. Αυτό ελπίζει και η Sheffield W που βρίσκεται χαμηλά και χρειάζεται τη νίκη οπωσδήποτε.

Επιλογή ο άσος της Sheffield σε απόδοση (2,15)


Tamworth - Wrexham  (2)

Μετά από 4 σερί ήττες επιτέλους βαθμός για την Tamworth.Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο όσο αφορά βέβαια την φόρμα της , καθώς εδώ καί καιρό δεν αποδίδει ιδιαιτερος καλά.Απόδειξη καί τα αποτελεσματά της αφού σε 13 παιχνίδια έχει πετύχει μόλις 2 νίκες.Αν δεί κάποιος το σχετικό πινακάκι φόρμας είναι τίγκα μέσα στο κόκκινο.

Βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει καί για της δύο ομάδες, η Tamworth για να ξεφύγει από τα χαμηλά , καί η Wrexham για να παραμείνει σε τροχιά μπαράζ για την άνοδο.Επίσης με πιθανή νίκη θα βρεθεί 2 μόλις βαθμούς πίσω από την δεύτερη Wiblendon.

Xωρίς απουσίες η Wrexham είναι καλύτερη ομάδα καί είναι σε καλυτερη κατάσταση την δεδομένη στιγμή.Επιλογή λοιπόν το διπλό σε απόδοση (2,30)



Στη σούμα έχουμε καί λέμε, με σειρά προτίμησης : Yeovil - Wrexham - Seffield W.


Καλά να περνάτε , τα σέβη μου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: