Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

"Δώδεκα χρόνια φταίει η διαιτησία;"

Το είπε ο Νίκος Οικονόμου πριν από λίγο στο ραδιόφωνο του "Sentra" ερωτηθείς για τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για τη διαιτησία στο χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
"Δώδεκα χρόνια φταίει η διαιτησία;"
«Αυτό το πράγμα δεν μπορεί να γίνεται 12 συνεχόμενα χρόνια», είπε ο Νίκος Οικονόμου και συνέχισε:
«Ο Παναθηναϊκός θα περάσουν πολλά χρόνια για να ξαναγίνει μια τέτοια ομάδα. Τυχαίο; Δεν νομίζω, είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανένας».
Επίσης, είπε: «Στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός είχε την επιλογή να κερδίσει αλλά κάθησε να χάσει για να το πάει στην παράταση και να πάρει την διαφορά, κάτι σημαίνει αυτό. Αυτή τη στιγμή δεν έχει βρεθεί καμία ομάδα στην Ευρώπη να νικήσει τρεις φορές σε διάστημα τόσο μικρό, μόνο η Μπαρτσελόνα το κατάφερε.
Είναι η κλάση των παικτών τόσο πολύ μεγάλη, έχω ακούσει και τους μικρότερους να λένε ότι ο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες μάς βοηθούν να καταλάβουμε την φιλοσοφία. Είναι η ψυχολογία της ομάδας τέτοια.
Είναι πιο ξεκάθαροι οι ρόλοι στον Παναθηναϊκό απ' ότι στον Ολυμπιακό. Είναι πιο ηγετικές οι φυσιογνωμίες. Ο Διαμαντίδης και ο Μπατίστ είναι οι ηγέτες του Παναθηναϊκού, στον Ολυμπιακό δεν μπορώ να καταλάβω ποιοι είναι οι ηγέτες».
Αναφερόμενος στη δήλωση του Γιάννη Μπουρούση ότι σταματάει από την Εθνική, σημείωσε: «Αυτό αισθανόταν το παιδί, αυτό είπε, δεν μου αρέσει να σχολιάζω τις δηλώσεις των άλλων».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: