Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ιδού τι έγραψε ο Κόκε στο facebook (photo)

Τα φίδια έχουν... ζώσει τους ανθρώπους της Χιούστον Ντάιναμο μετά τα όσα αποκάλυψε ο Σέρχιο Κόκε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Σύμφωνα με τα γραφόμενα του ο Ισπανός φαίνεται να μην έχει μείνει αρκετά ικανοποιημένος από τα όσα έχει συναντήσει στο MLS. Έτσι λίγη ώρα μετά την ισοπαλία στον αγώνα με το Ντάλας (2-2), δήλωσε μέσω του Facebook ότι θα φύγει από την Ντάιναμο και θα πάει στην πατρίδα του, την Ισπανία προκειμένου να ηρεμήσει και να εξετάσει πιθανές προτάσεις, αφήνοντας  ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να επιστρέψει στον Άρη.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Έχω ένα νέο. Φεύγω από την Χιούστον Ντάιναμο, πάω στην Ισπανία να ηρεμήσω και να εξετάσω προτάσεις. Δεν μου άρεσαν αρκετά πράγματα εδώ και κυρίως μου λείπουν πολλά πράγματα. Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να έχει τελειώσει το θέμα για να πάω να ηρεμήσω με την οικογένειά μου και να αποφασίσουμε από κοινού που θα παίξω στη συνέχεια».

«Είναι σαφές ότι η οικογένειά μου και οι φίλοι μου με συμβουλεύουν να επιστρέψω στο σπίτι μου (Άρης). Όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί μου είναι οπαδοί του Άρη. Το μόνο που μπορώ να σας πω, είναι ότι όλα είναι πιθανά αυτές τις στιγμές! Ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά».

To The Player σας παρουσιάζει τη φωτογραφία από τον "τοίχο" του Κόκε, την ώρα που όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του.

The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: