Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Δεν πάει πουθενά, στην Άρσεναλ θα μείνει!

Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός, τύφλα να ‘χει ο πεθερός, λέει ο σοφός ελληνικός λαός, κάτι που ταιριάζει «γάντι» στην περίπτωση της παραμονής του Αντρέι Αρσάβιν στην Άρσεναλ.

Όπου… νύφη βάλτε το όνομα του 30χρονου Ρώσου επιθετικού, όπου γαμπρός το όνομα του προπονητή της ομάδας, Αρσέν Βενγκέρ και όπου πεθερός, τη διοίκηση του συλλόγου.

 Η μέτρια χρονιά που πραγματοποίησαν φέτος οι «κανονιέρηδες» αναμένεται να επιφέρει πολλές αλλαγές στο δυναμικό της ομάδας εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο η επιθυμία του Βενγκέρ να κρατήσει τον Αρσάβιν στο Λονδίνο θα γίνει πραγματικότητα.

Την ίδια επιθυμία, πάντως, έχει και ο επιθετικός της Άρσεναλ, ο οποίος δήλωσε στην αγγλική εφημερίδα «Sun»: «Δεν υπάρχει θέμα, ο προπονητής μου θέλει να συνεχίσω στην Άρσεναλ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν «φουντώσει» οι φήμες για επιστροφή του 30χρονου ποδοσφαιριστή στην ομάδα που τον ανέδειξε, την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, η οποία μάλιστα έχει παραδεχτεί πως ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: