Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Αμορόζο: «Υπέροχοι οι οπαδοί του Άρη»

Ο Μάρσιο Αμορόζο δεν ξέχασε τους φιλάθλους του Άρη και σε κάθε ευκαιρία πλέκει το εγκώμιό τους, παρά το μικρό χρονικό διάστημα στο οποίο παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη (Ιανουάριος-Μάιος 2008 με προπονητή τον Ντούσαν Μπάγεβιτς) .

Ο Βραζιλιάνος κανονιέρης παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο γερμανικό ποδοσφαιρικό περιοδικό "11 FREUNDE" με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Μπορούσια Ντόρντμουντ, τη φανέλα της οποία φόρεσε με επιτυχία στο παρελθόν (2001-04).

Σε αυτήν, λοιπόν, τη συνέντευξη μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του Άρη. "Προς το τέλος της καριέρας μου, μετακόμισα το 2008 στον Άρη Θεσσαλονίκης. Οι Έλληνες οπαδοί ζουν και αναπνέουν για το ποδόσφαιρο και με υποδέχτηκαν κατά την άφιξή μου με ανοιχτές αγκάλες" είπε χαρακτηριστικά ο 37χρονος σήμερα Αμορόζο, ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί δεν έμεινε παραπάνω χρονικό διάστημα στην Ελλάδα είπε: "Όταν είδα ότι μετά από τρεις μήνες δεν είχα πληρωθεί το μισθό μου, ζήτησα από την FIFA την επίλυση του συμβολαίου μου. Κρίμα για τους υπέοχους οπαδούς του Άρη, οι οποίοι δεν είχαν να κάνουν με την πολιτική του συλλόγου και δεν ευθύνονται αυτοί".

Δεν υπάρχουν σχόλια: