Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

«Ο Ρομπέρ και ο φίλος μου Τσιώλης»

Ο πρώην προπονητής του Πανθρακικού Κώστας Βασιλακάκης, μίλησε με αφορμή το προφίλ του Ρομπέρ, ο οποίος βρίσκεται σύμφωνα με μεταγραφικά σενάρια στο στόχαστρο του Άρη.

«Ο Ρομπέρ είναι καλός και έμπειρος παίκτης. Διαθέτει πολύ καλή πάσα και σέντρα. Έχει πολύ καλά σουτ. Είναι γρήγορος, μπορεί να ανταποκριθεί στο 4-3-3 και στο 4-4-2. Είναι καλός τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Μπορεί να βοηθήσει οποιαδήποτε ομάδα. Είναι εγωιστής και δε θέλει να χάνει. Δε φοβάται να βάλει τα πόδια του στην φωτιά. Όταν ήμουν εγώ στην ομάδα, ήθελε να φύγει για να πάει σε μεγαλύτερη ομάδα, όμως δεν κατάφερε να φύγει. Σουτάρει από οποιοδήποτε σημείο θέλει, ακόμα και από αποστάσεις που δεν χρειάζεται. Είναι καλός χαρακτήρας. Είναι επαγγελματίας και δουλεύει πολύ στις προπονήσεις» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στα "Αθλητικά Νέα 9.87".

Για το αν μπορεί να βοηθήσει τον Άρη είπε: «Οι απαιτήσεις της ομάδας είναι υψηλότερες. Έχει κίνητρα και μπορεί να βοηθήσει. Είναι σημαντικό ότι δε θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στην Ελλάδα. Έχει εγκλιματιστεί πλήρως».

Για τον Σάκη Τσιώλη τόνισε: «Είναι πολύ καλός προπονητής. Το έχει αποδείξει. Είναι φίλος και του εύχομαι να έχει και στον Άρη ανάλογες επιτυχίες. Θα του σύστηνα να πάρει τον Ρομπέρ. Αλλά είναι στο χέρι του προπονητή. Ανάλογα τις επιλογές που έχει θα κρίνει αν μπορεί να βοηθήσει».

Για τα δικά του σχέδια: «Προς το παρών θα πάω να τελειώσω τη σχολή του ΟΥΕΦΑ pro. Από εκεί και μετά θα δούμε τι θα κάνω τη νέα σεζόν. Το βασικό είναι να βρω ένα καλό περιβάλλον ώστε να μπορώ να εργαστώ».
Τέλος, για τα πλέι-οφ της Β΄ Εθνικής: «Είναι μια διαδικασία που δίνει το δικαίωμα σε ομάδες να διεκδικήσουν την άνοδο. Όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες, όμως ο Λεβαδειακός έχει το προβάδισμα λόγω βαθμολογίας. Θα γίνει μεγάλη μάχη».The Player
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: