Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Άρχισε η... ελληνοποίηση στον Άρη

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη υπέγραψε ο Γιάννης Γιαννιώτας.  Η συγκεκριμένη κίνηση πραγματοποιήθηκε μετά από εισήγηση του Σάκη Τσιώλη, ο οποίος θέλει να αξιοποιήσει τους νεαρούς παίκτες της ομάδας, αρχίζοντας από τον 18χρονο μεσοεπιθετικό της ομάδας Κ20.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της  ΠΑΕ Άρης:
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Γιαννιώτας υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο μετά από σχετική εισήγηση του Σάκη Τσιώλη. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 29-4-1993, αγωνίζονταν μέχρι την σεζόν 2010-2011 στην Κ20 (έχοντας αγωνιστεί και στην Κ17 τα προηγούμενα χρόνια) ως μεσοεπιθετικός (από την δεξιά κυρίως πλευρά) και πλέον ανήκει στο ρόστερ της πρώτης ομάδας».
«Το περίμενα πολύ καιρό»
Ο Γιάννης Γιαννιώτας έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη, λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του και τόνισε ότι είναι πανευτυχής και έτοιμος να προσφέρει τα πάντα στην ομάδα προκειμένου να δικαιώσει όσους τον πίστεψαν.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το συμβόλαιό μου με τον ΑΡΗ. Ήταν κάτι που το περίμενα και το ήθελα πάρα πολύ. Στόχος μου πλέον να δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Ευχαριστώ τους προπονητές μου στον ΑΡΗ όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τους ιθύνοντες της ομάδας που μου δίνουν αυτή την μεγάλη ευκαιρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: