Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

«Κι όμως, η διαιτησία ήταν καλή»!

Παρά τις φωνές του Ολυμπιακού,η ΚΕΔ και ο παρατηρητής του 2ου τελικού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, χαρακτηρίζουν καλή την διαιτησία. «Δεν μετράμε τις βολές, αλλά τα φάουλ που δόθηκαν».
«Κι όμως, η διαιτησία ήταν καλή»!
Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, παρά τις δηλώσεις και τις έντονες διαμαρτυρίες των Πειραιωτών το βράδυ της Κυριακής για τις αποφάσεις των Χριστοδούλου, Φούφη και Ψαριανού μετά την δεύτερη νίκη του Παναθηναϊκού στην σειρά των τελικών, ο παρατηρητής Νίκος Ζαβλανός θεώρησε πως όλα κύλησαν καλά.
Τόσο τα μέλη της ΚΕΔ, όσο και ο παρατηρητής του αγώνα, υποστηρίζουν πως οι τρεις διαιτητές είχαν τον έλεγχο του αγώνα, σημειώνουν πως οι αποφάσεις τους δεν έκριναν το ματς και η διαιτησία τους γενικά χαρακτηρίζεται ως «καλή».
Μάλιστα, από την ΚΕΔ γίνεται και μία… υποσημείωση σχετικά με τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για τις πολλές βορές που εκτέλεσε ο Παναθηναϊκός: «Για να δει κάποιος αν μία διαιτησία ήταν καλή και αν έκρινε το παιχνίδι, δεν κοιτάει τις βολές, αλλά τα φάουλ. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν χρεώθηκε με 18 φάουλ και ο Ολυμπιακός με 24. Οι διαιτητές δεν μπορούν να δίνουν φάουλ ανάλογα με το αν ο παίκτης επιχειρεί σουτ ή όχι».
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: