Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Έχουν βρει και τον "αντι-Μπόλονι"

Ο Λάζλο Μπόλονι μπορεί να εξακολουθεί να είναι ο νούμερο 1 υποψήφιος για τον πάγκο του ΠΑΟΚ, όμως, οι εναλλακτικές λύσεις δεν σταματούν να εξετάζονται.
Έχουν βρει και τον "αντι-Μπόλονι"
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, πρόκειται για Τσέχο στην καταγωγή προπονητή, ο οποίος τη σεζόν που έφυγε εργάζονταν έξω από τα σύνορα της πατρίδας του, σε άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Οι υποχρεώσεις του στην ομάδα που κοουτσάριζε έχουν ολοκληρωθεί και αυτό το διάστημα βρίσκεται στην πατρίδα του για διακοπές.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα στοιχεία που συγκεντρώνει έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των "ασπρόμαυρων" και η δική του υποψηφιότητα εξετάζεται με θέρμη. Αυτό, μάλιστα, δεν αποκλείεται να κάνει τον Παντελή Κωνσταντινίδη να συναντηθεί μαζί του στο ευρωπαϊκό ταξίδι που ετοιμάζει εντός των ημερών -και μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.
Μιας κι ο λόγος για το ευρωπαϊκό ταξίδι του Κωνσταντινίδη, αυτό εκτός από τη Γαλλία, για τον Μπόλονι, και πιθανώς την Τσεχία, για το νέο υποψήφιο, να περιλαμβάνει κι άλλον έναν ή δύο προορισμούς, πάντα για τον ίδιο σκοπό, δηλαδή, την εξεύρεση προπονητή. Οι όποιες εξελίξεις, πάντως, αναμένεται να μην αργήσουν.
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: