Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Τα sms του Μουρίνιο σε Μοράτι

Ο Μάσιμο Μοράτι εξήρε τον Λεονάρντο μία μερά μετά την κατάκτηση του Κόπα Ιτάλια, αποκάλυψε ότι δέχτηκε sms από τον Ζοζέ Μουρίνιο πριν και μετά τον τελικό, ενώ χαρακτήρισε τον Παστόρε παίκτη για μεγάλη ομάδα.
"Ο Λεονάρντο έκανε σπουδαία δουλειά και δεν ήταν εύκολο σε ένα νέο περιβάλλον και με όλη την πολεμική που μπορεί να δέχτηκε σε προσωπικό επίπεδο", τόνισε με σημερινές δηλώσεις του το αφεντικό της Ίντερ και πρόσθεσε:

"Είμαι χαρούμενος για αυτόν, προηγουμένως δεν μπορούσε να πει κάποιος ότι ήταν λούζερ επειδή υστερούσε σε εμπειρία.
Απέδειξε σε εμάς ότι είναι νικητής, πρώτα με το ρεκόρ στις εντός έδρας νίκες και τώρα με αυτό το Κύπελλο έχει ακόμα πιο μεγάλη σιγουριά".

Ο Μοράτι αποκάλυψε επίσης ότι δέχτηκε το βράδυ της Κυριακής δύο μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο με αποστολέα τον Ζοζέ Μουρίνιο, με το πρώτο να είναι πριν και το δεύτερο μετά τον νικηφόρο τελικό κόντρα στην Παλέρμο (3-1).

"Ήταν όπως πάντα ευγενέστατος. Το νόημα των μηνυμάτων είναι ότι είμαστε συνηθισμένοι να βλέπουμε αυτές τις επιτυχίες και ότι θα έρθουν και άλλες".

Ερωτηθείς επίσης για το αν η Ίντερ θα δείξει ενδιαφέρον για τον Παστόρε της Παλέρμο αλλα και για το αν είναι τυχαία το ταξίδι του Βίλας-Μπόας στο Μιλάνο, ο ιδιοκτήτης της Ίντερ δήλωσε:

"Τον Παστόρε τον γνωρίζουμε καλά τώρα πια, είναι παίκτης για μεγάλη ομάδα. Ο Βίλας-Μπόας είναι πολύ ικανός αλλά εμείς δεν αλλάζουμε προπονητή"

Δεν υπάρχουν σχόλια: