Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

"Όλοι στις επάλξεις"

Κάλεσμα σε όλους τους φίλους του Ηρακλή για στήριξη των κινητοποιήσεων απεύθυνε με ανακοίνωση της η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Ηρακλή.

"Όλοι στις επάλξεις"
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει αυτή:
«Φτάνοντας στην τελική ευθεία για την επιβίωση του συλλόγου μας δεν μένει παρά να ζητήσουμε απο τον κόσμο την συμμετοχή και την στήριξη όλων των κινητοποιήσεων για την ανατροπή της σκανδαλώδους απόφασης. Δεν μας μένει σαν λαός του ΗΡΑΚΛΗ απο το να πράξουμε το αυτονόητο.Ο κόσμος θα δώσει τη δύναμη και την προοπτική στο ιστορικότερο σύλλογο της Ελλάδας.Κανείς δε μπορεί να παίζει με τις χιλιάδες ψυχές απλά γιατί έτσι αποφάσισαν κάποιοι.Αυτοί οι κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι θα μας βρούν και τώρα και μετά και παντού μπροστά τους!
Μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη όπου σταθούμε και όπου βρεθούμε θα υπενθυμίζουμε ότι όλοι όσοι προσπαθούν να βλάψουν και όλοι όσοι "σφυρίζουν" αδιάφορα σ'αυτό που πάει να συντελεστεί εις βάρος του ΗΡΑΚΛΗ το μόνο που θα καταφέρουν είναι να γνωρίσουν την οργή και την αντίδραση δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων.ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ!!!!
Παράλληλα ανακοινώνουμε ότι απόσταγμα των ζυμώσεων και της ενεργοποίησης του κόσμου είναι και η έκτακτη γενική συνέλευση της Πανελλήνιας Λέσχης φίλων Ηρακλή που ορίζεται την Τετάρτη 8 Ιουνίου στο ξενοδοχείο "Καψής". Προσέλευση απο τις 17:00 μμ.
Εγγραφές μελών,τακτοποίηση συνδρομών και υποβολή υποψηφιοτήτων στα γραφεία της λέσχης "Ορφανίδου 1" απο Δευτέρα 31 Μαϊου μέχρι Τρίτη 7 Ιουνίου απο τις 18:00 μμ μέχρι τις 21:00 μμ.Επίσης ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων απο την ιστοσελίδα της λέσχης "www.iraklis-members.gr" στο mail "info@iraklis-members.gr".
Ενωμένοι και συσπειρωμένοι ο καθένας απο το δικό του μετερίζι βάζουμε ένα μικρό λιθαράκι στην αναγέννηση του ΗΡΑΚΛΗ.
ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ.
Με εκτίμηση,
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΗΡΑΚΛΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: