Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Πάνε απ' εδώ, ρε... Πικέ!

Εδώ και μερικές ημέρες η ζωή μας πάει να τραβήξει την ανηφόρα της ανίας. Χωρίς Σούπερ Λίγκα, χωρίς πλέι οφ, χωρίς αμφισβητούμενες φάσεις.
Πάνε απ' εδώ, ρε... Πικέ!
Γράφει ο Στράτος Σεφτελής...
Χωρίς ανακοινώσεις, χωρίς Κάκο και βοηθούς. Χωρίς Μπέο! Δίχως οπαδικό φανατισμό.
Χωρίς παράκρουση για την ομάδα. Χωρίς υπόθαλψη εγκληματικών στοιχείων στα γήπεδά μας. Χωρίς «ντου» στον αγωνιστικό χώρο και κυνηγητό με τα ΜΑΤ. Χωρίς βόμβες και φωτοβολίδες. Δίχως ακραίο φανατισμό. Χωρίς πόλεμο, ανάμεσα σε άτομα που δεν διαθέτουν στοιχειώδη σκέψη για να αντιληφθούν το απλό: πως δεν έχουν να χωρίσουν απολύτως τίποτα! Πόσο πληκτική έγινε ξαφνικά η ζωή μας από το βράδυ της Τετάρτης, που ολοκληρώθηκαν τα πλέι οφ; Πώς θα ζήσουν τώρα όσοι βρίσκουν πρόσφορο περιβάλλον στα γήπεδα να εκδηλώνουν το «ζώο» που κρύβουν μέσα τους; Ηλθε και το προχθεσινό στο Γουέμπλεϊ για τους ξενερώσει πλήρως.
Τόσος κόσμος μαζεύτηκε εκεί για να απολαύσει ποδοσφαιρικό θέαμα. Ούτε μια βόμβα κρότου. Ούτε ένας πυρσός. Ούτε ένα «ντου». Το απόλυτο ξενέρωμα! Ούτε ένα σύνθημα για τη σχέση μάνας παίχτη με τη... γενετήσια πράξη. Ούτε ένας ημίγυμνος κρεμασμένος στα κάγκελα σαν μαϊμού, να μην ξέρει ούτε πού βρίσκεται ούτε πώς τον λένε, από τις ουσίες. Ελα μωρέ τώρα, ποια Μπαρτσελόνα; Ποιος Μέσι; Αντε απ' εδώ, ρε Πικέ... Πάνε σ' αυτήν τη Σακίρα να σου πει το... «λόκα»! Εμείς εδώ έχουμε τα δικά μας γούστα. Τραβάμε τον δικό μας δρόμο, τον μοναχικό. Τον δρόμο προς την πλήρη καταστροφή. Δρόμο χωρίς λογική. Βοήθεια!
Πηγή: Εθνοσπόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: