Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ραντεβού για Μπόλονι… τριετίας!!

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης θα ταξιδέψει στο εξωτερικό την επόμενη εβδομάδα για να συναντηθεί με τον Λάζλο Μπόλονι και να του προτείνει να συνεργαστούν, αναλύοντάς του το τριετές πλάνο του οποίου θέλουν να ηγηθεί ο Ρουμάνος τεχνικός.
Εντός της επόμενη εβδομάδας θα συναντηθεί ο Παντελής Κωνσταντινίδης με τον Λάζλο Μπόλονι στο εξωτερικό, με την Τετάρτη να είναι η πιθανότερη ημερομηνία που θα συναντηθούν οι δυο άντρες.
Αν όλα πάνε καλά και ο Ρουμάνος ικανοποιηθεί από αυτά που θα ακούσει, τότε αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να συναντηθεί με τον Θόδωρο Ζαγοράκη.
Ο Παντελής Κωνσταντινίδης θα αναλύσει στον Μπόλονι τα δεδομένα της ομάδας τόσο για το έμψυχο δυναμικό που διαθέτει, όσο και για τις οικονομικές δυνατότητες του Δικεφάλου. Ακόμη θα του αναλύσει το τριετές πλάνο που έχουν στο νου τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και του οποίου θέλουν να ηγηθεί ο Μπόλονι.
Ο Ρουμάνος θα αναλύσει και αυτός τις δικές του σκέψεις και αν αποδειχθεί ότι οι δυο πλευρές τα βρίσκουν, τότε θα υπάρξει προφορική συμφωνία, με τον Μπόλονι να φτάνει στη Θεσσαλονίκη και να υπογράφει συμβόλαιο αφού βρεθεί με τον πρόεδρο της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: