Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Θέλει Ρόσι ο Ρέντναπ!!

Από τα πιο επίσημα χείλη επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τζιουζέπε Ρόσι, με τον Χάρι Ρέντναπ να δηλώνει ότι θα ήθελε τον παίκτη στην ομάδα του.

Ο 24χρονος επιθετικός της Βιγιαρεάλ φερόταν να βρίσκεται κοντά στην Μπαρτσελόνα, αλλά τελικά η μεταγραφή «ναυάγησε», με τους υπόλοιπους... μνηστήρες να καιροφυλακτούν.

Μία από αυτούς είναι και η Τότεναμ, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Ρέντναπ: «Ο Ρόσι είναι ένας πρωτοκλασάτος επιθετικός, είναι ένας έξυπνος παίκτης. Ξέρει να κρατάει την μπάλα, να σκοράρει και είναι και από τους βασικούς επιθετικούς της Εθνικής Ιταλίας.

Προσπαθήσαμε να τον αποκτήσουμε πέρυσι και νομίζω ότι κόστιζε 20 εκατομμύρια ευρώ. Τώρα το ποσό αυτό φαίνεται χαμηλό, αλλά είναι ένας παίκτης που θα μπορούσαμε να τον έχουμε αποκτήσει από πέρυσι».

Παρόλα αυτά, φέτος δεν είναι τόσο αισιόδοξος ότι η ομάδα θα μπορέσει να αποκτήσει τον παίκτη, καθώς η τιμή του ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

«Εξαρτάται από τον σύλλογο και τον Ντάνιελ (Λέβι, τον πρόεδρο της ομάδας) και από όλους. Αλλά αν θες να πάρεις κορυφαίους παίκτες, κοστίζουν και πολλά χρήματα, δεν θα είναι φτηνοί. Θα πρέπει να τους δώσεις υψηλούς μισθούς, να δώσεις πολλά για τη μεταγραφή τους... χρειάζεσαι θαύματα! Είναι δύσκολο να το κάνεις, γιατί ο καθένας θέλει τέτοιους πρωτοκλασάτους παίκτες», εξήγησε. 
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: