Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

"Δεν δικαιούστε να μιλάτε για ηθική"

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αυτόνομη Θύρα 10 του Ηρακλή κάνοντας λόγο για θέματα ηθικής αναφορικά με την υπόθεση της συγχώνευσης με την Καβάλα.
"Δεν δικαιούστε να μιλάτε για ηθική"
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ας μιλήσουμε για ηθική… Λίγο πριν η δευτεροβάθμια επιτροπή της Ε.Π.Ο. πάρει την τελική της απόφαση για τον υποβιβασμό του Ηρακλή σας είχαμε προειδοποιήσει ότι θα είναι τεράστιο λάθος από τη μεριά σας να αλλάξετε τη διάθεση του ηρακληδέα και από εκεί που επιζητούσε την δικαίωση να αρχίσει να επιζητά την εκδίκηση.Δεν μας πήρατε στα σοβαρά!
Τώρα μιλάτε μέσα από τα άρθρα που υπογράφουν τα παπαγαλάκια σας, για ηθική και την 103 χρονών ιστορία του Ηρακλή. Φαντάζετε γελοίοι!
Θα παραδεχτούμε ενώπιων όλων ότι ο Ηρακλής προσπαθεί να σωθεί με ανήθικο τρόπο μόνο και όταν παραδεχτείτε (με πράξεις) ότι ο Ηρακλής υποβιβάστηκε με ΠΑΡΑΝΟΜΟ τρόπο.
Δεν αντέχουμε σε αυτό το υποκριτικό θέατρο σκιών που έχετε στήσει να είμαστε μονίμως τα θύματα και να εγείρουμε τη συμπάθεια όλων. Δεν αντέχουμε να πέφτουμε μονίμως θύματα των ορέξεων και των συμφερόντων σας και αφού ολοκληρώσετε τα σχέδια σας, να μας χτυπάτε φιλικά στη πλάτη. Είστε υποκριτές και η υποκρισία σας έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό που από τη μια συμμετέχετε στη διάλυση του Ηρακλή και όταν αυτός βρίσκει τρόπο να σωθεί επικαλείστε την ιστορία του.
Πότε σεβαστήκατε αυτή την ιστορία;
Πότε φερθήκατε σε αυτό τον σύλλογο με τον σεβασμό που του πρέπει; Πως μπορείτε να μιλάτε για ηθική όταν το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι εδώ και δεκαετίες ο ορισμός της ανηθικότητας;Πως μπορείτε να μιλάτε για ηθική όταν σαν δημοσιογράφοι ή αρθρογράφοι δεν βρήκατε ποτέ το κουράγιο να κατονομάσετε υπαιτίους έκνομων πράξεων που στράφηκαν ενάντια στα συμφέροντα του Ηρακλή, όταν προμοτάρατε ανθρώπους οι οποίοι με τις συμπεριφορές τους διέλυσαν τον Ηρακλή, όταν με ψέματα και υφάκι χιλίων καρδιναλίων προετοιμάζατε το έδαφος για το προμελετημένο σχέδιο εξόντωσης της ομάδας μας, όπως πληροφορηθήκαμε από τους διάλογους των κατηγορουμένων για τους στημένους αγώνες.
Δεν μπορείτε, δεν δικαιούστε να μιλάτε ΕΣΕΙΣ για ηθική.
Δεν ξέρουμε αν η συμφωνία με την οικογένεια Ψωμιάδη θα ολοκληρωθεί, αυτό όμως που ξέρουμε είναι ότι η εκδίκηση του ηρακληδέα έχει αρχίσει και δε θα σταματήσει αν δε σας συμπαρασύρει ΟΛΟΥΣ μαζί του στα τάρταρα όπου τον στείλατε! Κατορθώσατε να μετατρέψετε χιλιάδες κόσμου που προσπαθούσαν να σκεφτούν ¨διαφορετικά¨ σε ένα αδίστακτο σύνολο το οποίο σίγουρα δεν τρέφει και τα καλύτερα αισθήματα για όλους εσάς.
Φυλάξτε λοιπόν μελάνι γιατί, είτε ο Ηρακλής απορροφήσει την Καβάλα είτε όχι, από εδώ και στο εξής θα έχετε να γράφετε πολλά για την ¨ανηθικότητα¨ αυτού του λαού. Και πάντα όταν θα κλείνετε τα άρθρα σας να θυμάστε να χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο που τολμήσατε να τα βάλατε με μια τόσο μεγάλη ομάδα!!!
Υγ: Απευθυνόμενοι στους οπαδούς και φιλάθλους της Καβάλας θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε επιχειρήματα του τύπου ¨δεν μιλούσατε όταν η ομάδα σας έκανε τα ίδια στον Ποσειδώνα Νέων Πόρων¨ καθώς και άλλα παρόμοια, όμως η συνείδηση μας δεν μας το επιτρέπει. Αυτό που μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή μιας και ακόμα δεν ξέρουμε αν αυτή η συμφωνία θα ολοκληρωθεί, είναι ότι ελπίζουμε να δουν το δάσος και να μην επικεντρωθούν στο δέντρο. Αυτό είναι το ¨επαγγελματικό ποδόσφαιρο¨ το οποίο οραματίζονται οι κύριοι της ΕΠΟ και της Σουπερ Κλίκας και αυτό το ¨όραμα¨ είναι που δημιουργεί εμπόδια, χθες σε εμάς, σήμερα σε αυτούς, αύριο σε κάποιους άλλους. Για μας όσο οξύμωρο και αν ακούγεται ο αγώνας τους είναι δίκαιος, αν και η δικαίωση του δεν ξέρουμε τι επιπτώσεις μπορεί να έχει στη δική μας ομάδα!".

Δεν υπάρχουν σχόλια: