Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

"Μεγάλη τιμή να βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ"

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο τεχνικός του "Δικεφάλου", Σούλης Μαρκόπουλος.

"Μεγάλη τιμή να βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ"
Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ:

"Ήταν κοινή επιθυμία, τόσο δική μου, όσο και της διοίκησης να συνεχίσουμε την συνεργασία μας και για αυτό καταλήξαμε σε αυτή την συμφωνία. Από την πρώτη στιγμή που συνεργάστηκα με τον ΠΑΟΚ, την σεζόν 1993-94, θεώρησα ότι είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και το ίδιο ακριβώς αισθάνομαι και τώρα.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα συνεχίσω, το έργο που ξεκινήσαμε πριν από δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ. Σε αυτά τα δύο χρόνια, δώσαμε πολύ μεγάλες μάχες, τις περισσότερες από τις οποίες κερδίσαμε και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Πιστεύω ότι με πολλή δουλειά, υπομονή και επιμονή κάναμε ένα βήμα μπροστά, αλλά οφείλουμε να συνεχίσουμε διατηρώντας και ενισχύοντας ακόμη περισσότερο όλα αυτά τα στοιχεία. Έχουμε μπροστά μας την προοπτική της Ευρωλίγκα και της συμμετοχής μας στον προκριματικό όμιλο.
Είναι μία μεγάλη πρόκληση για όλους μας, για το αγωνιστικό τμήμα, για τη διοίκηση, αλλά και για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που έδειξαν στην ομάδα, αλλά και σε μένα προσωπικά. Πιστεύω ότι σε αυτή την μεγάλη και πολύ δύσκολη προσπάθεια, θα έχουμε και πάλι, ακόμη περισσότερο από ότι μέχρι τώρα, την στήριξη του κόσμου του ΠΑΟΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: