Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Let’s talk about ΑΕΚ!!

Πως θα δούμε στους αγωνιστικούς χώρους την 11άδα της Ένωσης τη σεζόν 2011-2012 βάσει των (έως τη στιγμή που γράφαμε το συγκεκριμένο κείμενο) κινήσεων ενίσχυσης του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ!
Let’s talk about ΑΕΚ
Η αντίστροφη μέτρηση ενόψει της (άτυπης) έναρξης της ποδοσφαιρικής σεζόν για την ΑΕΚ έχει ήδη ξεκινήσει, αφού βρισκόμαστε μόλις εννέα μέρες (14/07) πριν από την πρώτη συγκέντρωση των μελών του «κιτρινόμαυρου» ποδοσφαιρικού τμήματος στα Σπάτα.
Και μπορεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας του ρεπορτάζ της ΑΕΚ να βρίσκονται τα ζητήματα που αφορούν την ενίσχυση του ρόστερ και το «αύριο» σε οικονομικό επίπεδο, ωστόσο επειδή πρόκειται για ποδόσφαιρο (ή για… μπάλα αν προτιμάτε) καλό θα είναι να γράφουμε κάπου, κάπου καθαρά γι’ αυτό που πρέπει να μας απασχολεί περισσότερο.
Θα επιχειρήσουμε λοιπόν με τα μέχρι τώρα δεδομένα του ρόστερ της Ένωσης και τις μεταγραφικές της κινήσεις που έχουν γίνει από τους Σταύρο Αδαμίδη σε συνεργασία με τον Μανόλο Χιμένεθ και τον Νίκο Κλητσίδη να παρουσιάσουμε την ενδεκάδα της ΑΕΚ για τη σεζόν 2011-2012 (δεν είναι τυχαίο ότι δεν αναφέρω τον Άρναρ Γκρέταρσον στα μεταγραφικά, αφού ακόμη δεν έχει κάνει κάτι από την πλευρά του, αν και όπως όλα δείχνουν θα πετύχει να φέρει τουλάχιστον τον Χέλγκασον).
Οι παίκτες που έχουν προστεθεί στο δυναμικό της Ενωσης μέχρι στιγμής είναι οι: Χοσέ Κάρλος, Κάλα, Κοντοές, Σιαλμάς, Μπέλεκ, Τσουκαλάς και Μπουγαΐδης, ενώ οι πληροφορίες που διαρρέουν από τα Σπάτα αναφέρουν ότι θα γίνουν ακόμη τρεις κινήσεις ενίσχυσης στην ΑΕΚ. Σε ποιες θέσεις; Δεδομένα για τερματοφύλακα και τέταρτο στόπερ (για παράδειγμα Χέλγκασον) και ίσως για έναν ακόμη φορ περιοχής, από τη στιγμή που ως τέτοιοι λογίζονται από τον 37χρονο Ισπανό προπονητή μόνο οι Μπέλεκ και Σιαλμάς, κάτι που σημαίνει πως δεν βγαίνουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις (ακόμη κι αν στους δύο παραπάνω συμπληρώσουμε και τον Λυμπερόπουλο).
Διαβάστε αναλυτικά το θέμα στο gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: