Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Πήρε και Κοτσώνη ο Αρης!!

Ο Αρης έχει πάρει φόρα και μετά την ανακοίνωση του Κώστα Καπετάνου, γνωστοποίησε πως απέκτησε και τον νεαρό, κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Κοτσώνη. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής είναι προσωπική εισήγηση του Σάκη Τσιώλη. Πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πανηλειακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Δημήτρη Κοτσώνη για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 25/01/1989, έχει ύψος 1.89 και είναι 79 κιλά. Ο Κοτσώνης τις τελευταίες μέρες πέρασε από το μικροσκόπιο του Σάκη Τσιώλη ο οποίος και εισηγήθηκε την απόκτησή του. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής τα τελευταία έξι χρόνια αγωνίστηκε με την φανέλα του Πανηλειακού και πέρσι ήταν ο βασικός κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Πύργου».

Στις πρώτες του δηλώσεις στο www.arisfc.gr σημείωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα αγωνίζομαι με την φανέλα του ΑΡΗ. Ευχαριστώ τον κ. Τσιώλη και τους ιθύνοντες της διοίκησης που μου δίνουν αυτή την μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα μεγάλο σύλλογο όπως ο ΑΡΗΣ. Ελπίζω να τα καταφέρω και να τους δικαιώσω για την επιλογή τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: