Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

To CAS αποφασίζει, ο Ηρακλής ελπίζει!!

Το CAS αποδέχθηκε την προσφυγή του Ηρακλή κι ενημέρωσε εγγράφως την "κυανόλευκη" ΠΑΕ ότι θα εκδικάσει την υπόθεση της ασφαλιστικής ενημερότητας του Γηραιού.
To CAS αποφασίζει, ο Ηρακλής ελπίζει!
Μέχρι 15 Ιουλίου αναμένεται η κατάθεση στοιχείων από πλευράς του Ηρακλή, έπειτα θα ανακοινωθεί ημερομηνία εκδίκασης από το CAS και μέχρι τότε η Σούπερ Λίγκα δεν μπορεί να επικυρώσει τη βαθμολογία.
Σίγουρα, πρόκειται για ένα ευχάριστο νέο στον αγώνα που κάνει ο Ηρακλής, μια και δεν ήταν γνωστό ότι ο σύλλογος πληροί τις προϋποθέσεις για να εκδικαστεί η υπόθεσή του στο διεθνές δικαστήριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:
"Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης, C.A.S, ενημέρωσε, σήμερα Τρίτη 05/07, την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, εγγράφως και επισήμως, ότι αποδέχεται την εξέταση της έφεσης κατά της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της Ε.Π.Ο, για την υπόθεση της ασφαλιστικής ενημερότητας.
Το περιθώριο, το οποίο δόθηκε στην `κυανόλευκη' πλευρά, ώστε να καταθέσει το σχετικό φάκελο στοιχείων είναι μέχρι τις 15/07, ενώ, κατόπιν, το C.A.S. θα ανακοινώσει ημερομηνία εκδίκασης.
Με βάση τα προβλεπόμενα από το άρθρο 20 παράγραφος 3 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου, η Super League απαγορεύεται να επικυρώσει τη βαθμολογία της περιόδου 2010-2011, μέχρι να αποφασίσει το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο για τη συγκεκριμένη υπόθεση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: