Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

«Το δίκιο είναι με το μέρος μας»

Ανακοίνωση σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Βόλου, Παναγιώτης Σκοτινιώτης, εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, «Austrian Boys», ο οποίος τονίζει πως «οποιεσδήποτε ακρότητες μόνο κακό κάνουν αφού αποπροσανατολίζουν την προσοχή όλων από τον κοινό στόχο της προστασίας της ομάδας μας», ενώ υπενθυμίζεται πως «το δίκιο είναι με το μέρος μας σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή».

Αναλυτικά:

«Σχετικά με την επίθεση στην οικία του κ. Σκοτινιώτη ο σύνδεσμος Austrian Boys δηλώνει τα κάτωθι:

* Καταδικάζει απερίφραστα το συγκεκριμένο γεγονός. Οποιαδήποτε επίθεση σε πρόσωπα, αλλά και περιουσίες ανθρώπων μας βρίσκει αντιμέτωπους καθώς είναι πέρα για πέρα αντίθετη με τις αρχές και τα ιδεώδη του συνδέσμου μας. Τέτοιες ενέργειες σε καμία περίπτωση δεν προάγουν τα συμφέροντα της πόλης και της ομάδας μας.

* Καλεί το δήμαρχο της πόλης μας να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της ομάδας μας και αν χρειαστεί να κρατήσει τα σκήπτρα του αγώνα κατά του όποιου προσπαθήσει να βλάψει αδίκως τον άξιο εκπρόσωπο της πόλης μας.

* Υπενθυμίζει σε όλους τους συμπολίτες μας πως σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για την πορεία του Ολυμπιακού Βόλου πρέπει να παραμείνουμε όλοι ενωμένοι. Το δίκιο είναι με το μέρος μας. Οι οποιεσδήποτε ακρότητες μόνο κακό κάνουν αφού αποπροσανατολίζουν την προσοχή όλων από τον κοινό στόχο της προστασίας της ομάδας μας.

* Τέλος, καλεί εκ νέου όλους τους φιλάθλους της ομάδας στο φιλικό της Τετάρτης στο ΕΑΚ και στην πορεία που θα ακολουθήσει στους δρόμους της πόλης ώστε να διατρανώσουμε την υποστήριξη στην ομάδα μας και να δηλώσουμε το παρών σε ακόμη μία δύσκολη μάχη της πόλης μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: