Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Σχεδόν τελειωμένη η μεταγραφή, ίσως να μην ταξιδέψει για Αυστρία ο Σισέ

Ο Σισέ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Λάτσιο και μάλλον δεν θα μπει στο αεροπλάνο για την Αυστρία την προσεχή Παρασκευή, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Παναθηναϊκού. Μάλιστα κάποιες φήμες τον θέλουν να ταξιδεύει την Πέμπτη στην Ιταλία και τη Ρώμη, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα. Η υπόθεση δεν έχει τελειώσει τυπικά, αλλά όλες οι πληροφορίες μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως πολύ δύσκολα πλέον θα χαλάσει η μεταγραφή.

«Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Προτιμώ να μιλήσω όταν θα έχουμε τα συμβόλαια», τόνισε στα ΜΜΕ της Ρώμης ο Κλαούντιο Λοτίτο, ιδιοκτήτης των «λατσιάλι», ουσιαστικά επιβεβαιώνοντας πως οι επαφές βρίσκονται σε τελικό στάδιο και είναι θέμα χρόνου να έχουμε ανακοινώσεις. 

Η πληροφόρηση που υπάρχει κάνει λόγο για συμφωνία του παίκτη με τη Λάτσιο έναντι 2,1 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, ποσό που ικανοποιεί τον ποδοσφαιριστή, ενώ οι πράσινοι θα βάλουν στα ταμεία τους περίπου 5,5 εκατομμύρια ευρώ. Δεν είναι το ποσό που ονειρεύονταν πριν από ένα μήνα, αλλά σίγουρα δεν τους χαλάει έτσι όπως είναι η κατάσταση στην ΠΑΕ.
Από την ομάδα δεν διαρρέουν τίποτα περί δικής τους συμφωνίας και απλώς τονίζουν πως «περιμένουμε να τα βρει οριστικά ο Σισέ για να συμφωνήσουμε και εμείς».

Και μετά λογικά θα αρχίσει η μεταγραφική ενίσχυση. Δεν ξέρουμε πόσο έτοιμοι είναι οι πράσινοι να καλύψουν άμεσα τα κενά σε όλες τις θέσεις. Το πιθανότερο  είναι να τους πάρει λίγες εβδομάδες μέχρι να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες του Φερέιρα, ο οποίος θέλει οπωσδήποτε, έναν μεσοεπιθετικό, έναν αμυντικό μέσο και ένα φορ περιοχής αν φύγει ο Σισέ. Τώρα θα κριθεί το (όποιο) πλάνο έχουν καταρτίσει οι πράσινοι, πόσο σοβαρό και αποτελεσματικό είναι.The Player
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: