Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Περνά τα ιατρικά και υπογράφει στη Λάτσιο ο Μαρκέτι!!

Τα... τυπικά απομένουν για να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Φεντερίκο Μαρκέτι στη Λάτσιο, καθώς βρίσκεται ήδη στη Ρώμη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Η μεταγραφή του τερματοφύλακα από την Κάλιαρι αναμένεται να κοστίσει 5,2 εκατομμύρια ευρώ, με τους «λατσιάλι» να τον βλέπουν ως τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Μουσλέρα που είναι πιθανόν να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο γκολκίπερ είχε να αγωνιστεί από το Παγκόσμιο κύπελλο του 2010, καθώς είχε... κόντρα με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Μάσιμο Τσελίνο.

«Είμαι ευτυχισμένος που είμαι εδώ. Θα είναι υπέροχο να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο, είναι το τέλος ενός εφιάλτη. Προπονούμουν συνεχώς επίμονα και είμαι χαρούμενος που ο πρόεδρος Κλαούντιο Λοτίτο και η Λάτσιο πίστεψαν σε μένα.

Από την αρχή με έπεισε το πρότζεκτ της Λάτσιο και ήθελα τη μεταγραφή. Του χρόνου έχουμε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και θα ήθελα να είμαι στην αποστολή της Ιταλίας. Θέλω να τα πάω καλά και γι` αυτό το λόγο», εξήγησε ο Μαρκέτι.

Ο τερματοφύλακας είχε βρεθεί πέρυσι κοντά στη Σαμπντόρια, αλλά η μεταγραφή τελικά δεν ολοκληρώθηκε και στη συνέχεια μπήκε στο... ψυγείο.

Από ιατρικές εξετάσεις πέρασε και ο Λορίκ Κάνα που αναμένεται να αφήσει τη Γαλατασαράι για τη Λάτσιο, ενώ την αντίθετη πορεία ενδέχεται να ακολουθήσει ο Μουσλέρα, ο οποίος, αν και έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, δεν κατάφερε να συμφωνήσει με την ομάδα για την επέκταση της συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: