Έκπληξη έχουν προκαλέσει στους ανθρώπους της ΚΑΕ Ολυμπιακός τα όσα είδαν το «φως» της δημοσιότητας αναφορικά με την απόφαση του Μίλος Τεόντοσιτς να μην συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά.
Όπως υποστηρίζουν κύκλοι της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, ο 24χρονος γκαρντ δεν γίνεται να συμφώνησε μέσα σε λίγες ώρες με τους πρωταθλητές Ρωσίας μιας και η ανακοίνωση των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου βγήκε το μεσημέρι της Δευτέρας και το πρωί της Τρίτης έγινε γνωστή η πρόταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Κάτι που σημαίνει πως οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον παίκτη και την «ομάδα του στρατού» είχαν αρχίσει νωρίτερα.
Από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι ίδιοι κύκλοι, καταλαβαίνουν την στάση του παίκτη, καθώς μια τέτοια προσφορά ήταν δύσκολο να την αρνηθεί, όπως και ήταν σχεδόν αδύνατο για τους «ερυθρολεύκους» να την ισοφαρίσουν μιας και το σύνολο της αγγίζει τα 12 εκατομμύρια ευρώ (σ.σ για τα ελληνικά δεδομένα), αλλά ταυτόχρονα δεν μπορούν να καταλάβουν πως… βγαίνει προς τα έξω ότι ο Ολυμπιακός δεν έκανε καμία προσπάθεια να τον κρατήσει ή ότι δεν τον ήθελε στο ρόστερ του και τη νέα χρονιά ή ότι ο παίκτης ήθελε σαν τρελός να μείνει.
Πηγή: gazzetta.gr