Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Αρχίζουν να λάμπουν τα ταλέντα!!

Παράλληλα με την επίτευξη των αγωνιστικών του στόχων ο Άρης θέλει να μπολιάσει στην πρώτη ομάδα νεαρούς ποδοσφαιριστές με λαμπρό μέλλον μπροστά τους και μέχρι στιγμής το κάνει καλά.
Αρχίζουν να λάμπουν τα ταλέντα
Σε μία δύσκολη χρονιά τόσο από οικονομικής όσο και αγωνιστικής άποψης, κατά την οποία ο ΑΡΗΣ προσπαθεί να πετύχει τους στόχους του χωρίς να ξεφύγει από τα επιτρεπτά οικονομικά δεδομένα, έχει τεθεί ένας ακόμα στόχος. Αυτός είναι η προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα, αφού τα οικονομικά δεδομένα της εποχής δεν επιτρέπουν μεγάλα ανοίγματα και επιπλέον υπάρχει μία μεγάλη δεξαμενή ταλέντων, που δεν είναι άλλη από τα τμήματα υποδομής της ομάδας με... βιτρίνα την πρωταθλήτρια ομάδα Κ20.
Η αρχή έγινε με τον Γιάννη Γιαννιώτα, που έχει κάνει αισθητή και με το παραπάνω την παρουσία του, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο Ηράκλειο και τη Λιβαδειά και παίρνοντας ισάριθμα βραβεία στη Σούπερ Λιγκ. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και λογίζεται ως εκ των βασικών επιλογών για την ενδεκάδα. Τις δικές του ευκαιρίες έχει πάρει ο Γιώργος Κατίδης, αρχηγός της εθνικής νέων, τον οποίο επίσης δείχνει να εμπιστεύεται ο Μανουέλ Μασάδο και τον χρησιμοποιεί στα παιχνίδια της ομάδας.
Τη σειρά του περίμενε καρτερικά ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος, ο τρίτος της νουβέλ βαγκ στην οποία ο ΑΡΗΣ θέλει να επενδύσει. Ο νεαρός επιθετικός, προέρχεται από δύο γεμάτες σεζόν στη Φούτμπολ Λιγκ 2 με τη φανέλα του Οδυσσέα Αναγέννησης και θέλει να επιβεβαιώσει ότι δεν πόνταραν άδικα σε αυτόν οι «κίτρινοι». Στη χθεσινή του συμμετοχή ήταν απόλυτα θετικός και στάθηκε άτυχος, καθώς θα μπορούσε να τη συνδυάσει με ένα εντυπωσιακό γκολ, ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι στο γυριστό σου και τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.
Σε κάθε περίπτωση οι τρεις παίκτες κερδίζουν όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του Μασάδο και όσο εξελίσσεται η σεζόν θα τους βλέπουμε όλο και περισσότερο εν δράσει.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: