Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

«Δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους»

«Δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους»
Την ανάγκη να μην χάσουν άλλους βαθμούς τόνισε ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα, Βίκτορ Βαλντές. Ο Ισπανός γκολκίπερ ανάφερε πως δεν έχουν περιθώριο για άλλο στραβοπάτημα, δεδομένου ότι η διαφορά τους από την πρωτοπόρο Ρέαλ Μαδρίτης είναι εφτά βαθμοί.

«Δεν έχουμε περιθώρια για λάθος. Χάσαμε δύο πολύτιμους βαθμούς με την Βιγιαρεάλ. Πρέπει από εδώ και στο εξής να κερδίσουμε όλους τους βαθμούς. Αν θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, δεν πρέπει να χάσουμε άλλους βαθμούς γιατί ο αντίπαλος που βρίσκεται μπροστά μας είναι πολύ δυνατός», ήταν τα λόγια του Βαλντές, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε.

«Οι τραυματισμοί δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δικαιολογία, αυτό θα μπορούσε να το πει μία μικρή ομάδα. Όμως έχω την αίσθηση ότι είμαστε κουρασμένοι, αλλά αντιμετωπίζουμε ομάδες που επίσης έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους και κανείς ποτέ δεν έχει πει ότι ήταν εύκολοι αγώνες.

Δεν μπορώ να πω τι συνέβη. Το πιο σημαντικό είναι ότι δουλεύουμε σκληρά και ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό
», πρόσθεσε ο 30χρονος τερματοφύλακας.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: