Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

"Πλέον καθοριστικός μήνας ο Φεβρουάριος"

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» για τη σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, για το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και για τον πολύ δύσκολο Φεβρουάριο σε Ελλάδα κι Ευρώπη.
"Πλέον καθοριστικός μήνας ο Φεβρουάριος"
Ο δεξιός αμυντικός του ΠΑΟΚ, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «προηγήθηκε η ήττα από τον Ατρόμητο για το Κύπελλο και πλήγωσε ο αποκλεισμός. Για το ματς με την ΑΕΚ ξέραμε οτι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. όμως συγκεντρωθήκαμε στην αμυντική μας λειτουργία, αλλά κάναμε και ευκαιρίες. Νομίζω ότι το σκορ αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού. Μας βοήθησε πολύ η καλή αμυντική λειτουργία, βάλαμε και γκολ νωρίς και πήραμε την νίκη.Η ΑΕΚ δεν μας απείλησε σχεδόν καθόλου, μας έκανε λίγες ευκαιρίες».
Για την ενσωμάτωση νέων παικτών στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ο Πολωνός αμυντικός υπογράμμισε: «Εχουμε πολλούς παίκτες που αγωνίζονται πλέον στην ομάδα. Νομίζω, όμως, ότι πρέπει να παίζουν και έμπειροι παίκτες, γιατί υπάρχουν στιγμές μέσα στο παιχνίδι που οι μεγαλύτεροι ανταποκρίνονται καλύτερα. Πλέον βρισκόμαστε στην 3η θέση του πρωταθλήματος, αλλά δε θέλω να πω αν στόχος είναι το πρωτάθλημα, γιατί μετά μπορεί να πάρετε τις δηλώσεις και να παραποιήσετε τα πράγματα. Ο Φεβρουάριος είναιι ο πλέον καθοριστικός μήνας για την πορεία μας. Εχουμε τα ντέρμπι με Ολυμπιακό, Άρη, Παναθηναικό. Μην ξεχνάμε, επίσης, ότι έχουμε μέσα στον μήνα και τα παιχνίδια με την Ουντινέζε για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Φεβρουάριος είναι ο πιο κρίσιμος μήνας».
Για το αν λείπουν οι Βιεϊρίνια και Κοντρέρας, τόνισε: «Σίγουρα χάσαμε κάποιους σημαντικούς παίκτες, η άποψη μου, όμως, είναι ότι ομάδα δεν άλλαξε. Ετσι έιναι το ποδοσφαιρο. Πουλήσαμε τον Βιειρίνια γιατί ήταν καλό οικονομικά για τον σύλλογο. Εχω ξεχάσει πότε χάσαμε τελευταία φορά στο πρωτάθλημα…».
Στη συνέχεια δε θέλησε να σχολιάσει τις διοικητικές αλλαγές στον ΠΑΟΚ, ενώ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τόνισε: «Σίγουρα, θέλουμε να κερδίσουμε. Ξέρουμε την σημασία για τους οπαδούς, αλλά έχει και για εμάς. Δεν ξέρω αν θα έχουμε κόσμο, αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά και να κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: