Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Νέρι ή ψώνια από πανέρι;

Φωτιές πετάει μέσα στο 2012 ο Καστίγιο και βάζει τρίποντα στο σακούλι του Άρη. Ο Μεξικανός έχει αρχίσει να θυμίζει τον παλιό παίκτη που γούσταρε πολύς κόσμος για το ταλέντο του.
Νέρι ή ψώνια από πανέρι;
Και "αποζημιώνει" πλέον τους οπαδούς του Άρη με γκολ! Αμφισβητήθηκε, βέβαια, όμως τώρα που φορμάρεται είναι άλλο πράγμα. Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Καστίγιο έχει δώσει στον Άρη τρία τρίποντα μέσα στον Γενάρη.
Έβαλε το μοναδικό γκολ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα, μετέτρεψε το 1-1 σε 1-3 με την Δόξα στο Καυτανζόγλειο, ενώ χθες γύρισε μόνος του το ματς με τον Λεβαδεικό. Συνολικά πέντε γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς του Άρη (το άλλο ήταν το 0-0 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι).
Να ρωτήσουμε και κάτι παράτολμο; Κάτι που ίσως μοιάζει σενάριο μακρινό σ' αυτό το τάιμινγκ, αφού και ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε πως μάλλον δεν θα κάνει άλλη μεταγραφή τον Γενάρη. Προλαβαίνει ο Καστίγιο να τους πείσει ότι αξίζει ακόμα μία ευκαιρία;
Στα ντουζένια του ο Καστίγιο ήθελε ως ακραίος από έναν Αμπντούν, Μόνχε και "Φέτφα" (όπως βέβαια και Χαβίτο που έχει δοθεί δανεικός) στην καθισιά του. Στα καλά του, επαναλαμβάνουμε. Όχι όταν τον πήρε τα τελευταία χρόνια η αγωνιστική κατηφόρα.
Μπορεί, λοιπόν, ο Καστίγιο να είναι ικανός να τινάξει από μόνος του τα αποδυτήρια στον αέρα, ειδικά αν έχει δίπλα του κι άλλους εκρηκτικούς χαρακτήρες αλά Τζιμπούρ, όμως είναι μπαλαδόρος από τους λίγους. Και τώρα που έχει αρχίσει να θυμίζει τον παλιό Νέρι, σε κάποιους στο λιμάνι έχουν μπει σκέψεις, με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός έχει χοντρό πρόβλημα στα άκρα.
Βέβαια, άλλο τι λένε οι παρέες που βλέπουν μπάλα στην τηλεόραση κι άλλο τι λέει η διοίκηση, ωστόσο δεν είναι λίγοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού που ακόμα τον γουστάρουν.
Μην ξεχνάμε ότι ο Καστίγιο ήταν από πιτσιρίκι στον Ολυμπιακό και είχε αποκτήσει πολλούς φίλους, όπως βέβαια απέκτησε -με τις αγωνιστικές μεταπτώσεις του κι όχι μόνο- στην πορεία και αρκετούς αμφισβητίες...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: