Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Oscar σκηνοθεσίας!!

Η συνέπεια ...δημοσίου υπαλλήλου, φέρνει στον Παναθηναϊκό τον τίτλο! Η αγωνιστική εννοείται... Αυτό που κάνει φέτος ο Φερεϊρα δεν υπάρχει. Γράφει ο Αντώνης Κατσαρός.
Oscar σκηνοθεσίας!
Ως μία νέα εκδοχή προπονητή- Μουρίνιο στην Ελλάδα (από την Πορτογαλία πάντως και αυτός) βάζει τα «πιόνια» στο τερέν με πολύ συγκεκριμένες οδηγίες. Και αυτά εκτελούν. Με ακρίβεια. Με καθαρό μυαλό. Με αγωνιστική υπακοή! Με πάθος και αυτοσυγκέντρωση. Με, με, με...
Αυτός θα είναι και ο πρώτος λόγος που ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει τη σεζόν στην κορυφή. Ο οποίος απεικονίζεται στην ωριμότητα μίας ομάδας, που οδηγήθηκε στην απόφαση να κάνει τα πάντα για να κατακτήσει το βασικό της στόχο. Ο οποίος το καλοκαίρι δεν υπήρχε ούτε στην άκρη του μυαλού των οπαδών, που έβλεπαν τις Ευρωπαϊκές φαροσκωμωδίες να επαναλαμβάνονται.
Κι όμως! Υπάρχει ο προπονητής που είδε παραπέρα, αναγνωρίζοντας ότι οι παίκτες που διαθέτει είναι υποτιμημένοι. Σε άλλες εποχές ο Παναθηναϊκός είχε σαφώς καλύτερο και πιο αστραφτερό ρόστερ, είτε με ονόματα υπεραξίας ή και αληθινής ποδοσφαιρικής ποιότητας. Ονόματα πάντως. Με τα οποία κατάφερε πολύ λιγότερα.
Τα Oscar στο ποδόσφαιρο είναι πολύ μετά τον Φεβρουάριο, που δίνονται από την Αμερικάνικη Ακαδημία κινηματογράφου. Όμως το πρώτο που θα πρέπει να απονεμηθεί το Μάϊο, εφόσον κατακτηθεί η κορυφή από τους πράσινους, θα είναι της «σκηνοθεσίας». Όχι του πρώτου ή του δεύτερου ρόλου. Γιατί- πριν απ' όλα- βγαίνει στο γήπεδο ο χαρακτήρας αυτής της ομάδας. Χρόνια πολλά είχε να γίνει κάτι τέτοιο με τέτοια ακρίβεια. Και είναι αποκλειστικό παράγωγο Φερέϊρα.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: