Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ισχυρή έκρηξη σε σύνδεσμο του ΠΑΟ στην Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στην Πάτρα, από την οποία έχουν προκληθεί πολλές και σοβαρότατες ζημιές. H φωτογραφία είναι από το σημείο της έκρηξης.
Ισχυρή έκρηξη σε σύνδεσμο του ΠΑΟ στην Πάτρα (ΦΩΤΟ)
Έκρηξη σημειώθηκε σε σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, μία ώρα περίπου μετά τα μεσάνυχτα. Το κτίριο που στεγάζει το κλαμπ βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Πάτρας, στην οδό Σαχτούρη (ανάμεσα στις οδούς Κανακάρη και Κορίνθου).
Από την έκρηξη, η οποία σύμφωνα με μαρτυρίες ακούστηκε σχεδόν στη μισή πόλη, προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο κτίριο, αλλά και στα διπλανά κτήρια και καταστήματα (έσπασαν τζαμαρίες), καθώς επίσης και σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα κοντά στο χώρο, με δύο από αυτά να έχουν υποστεί σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή.
Οι κάτοικοι της περιοχής είναι αναστατωμένοι, όπως είναι φυσικό, ενώ ένα ασθενοφόρο παρέλαβε μία ηλικιωμένη γυναίκα που διαμένει στο απέναντι κτίριο, για προληπτικούς λόγους σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Ο σύνδεσμος των πράσινων οπαδών ήταν κλειστός, και ως εκ τούτου δεν υπάρχουν τραυματίες, ούτε από τις γύρω οικίες, παρά τις αρκετές ζημιές που έχουν προκληθεί από την ισχυρή έκρηξη.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: