Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Μια "κανονική" Κυριακή έδειξε τι σημαίνει ΠΑΟΚ!!

Αν και όλα τα δεδομένα πριν από τον αγώνα ήταν εναντίον του, ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να παρουσιάσει το αληθινό του πρόσωπο και να πάρει εύκολα την τρίτη φετινή νίκη κόντρα στην ΑΕΚ. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας.
Μια "κανονική" Κυριακή έδειξε τι σημαίνει ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ πιστοποίησε για τρίτη φορά φέτος ότι είναι ανώτερη ομάδα από την ΑΕΚ. Και αν στο παιχνίδι του Kυπέλλου αρκέστηκε απλώς στο να κάνει τη δουλειά του και να πάρει την πρόκριση (χωρίς να πιάσει καλή απόδοση), τόσο στον αγώνα του πρώτου γύρου όσο και χθες στο ΟΑΚΑ, έδειξε τις μεγάλες διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έπαιξε με «κανονικούς» μέσους που έκαναν τη διαφορά. Είχε ένα σωστό πλάνο που του βγήκε σε όλο το 90λεπτο. Και βέβαια έχει έναν προπονητή, ο οποίος διάβασε τον αντίπαλο πολύ καλά, απειλήθηκε ελάχιστα και κέρδισε «σβηστά» με 2-0. Με λίγα λόγια, χθες, ήταν μία «κανονική Κυριακή», αν και τα δεδομένα πριν από αυτή ήταν όλα εναντίον του.
Το γεγονός ότι κέρδισε σε ένα γήπεδο που έχει να το ξανακάνει από το 1999, είναι οπωσδήποτε σημαντικό. Αλλά πιο σημαντική ήταν η εικόνα και το «μέταλλο» που έβγαλε για ακόμη μία φορά η ομάδα στα δύσκολα.

Ουσιαστικά στο χθεσινό παιχνίδι αποδόθηκε απόλυτη δικαιοσύνη αφού νίκησε ο καλύτερος. Ο ΠΑΟΚ έκλεισε μαεστρικά όλους τους χώρους, προηγήθηκε με το εκπληκτικό γκολ του Γεωργιάδη, που αν καταφέρει να βρει διάρκεια στην απόδοσή του, μπορεί να σβήσει πολλές… μνήμες. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μπόλονι έπαιξε σαν τη γάτα με το ποντίκι με την ΑΕΚ, ώσπου πέτυχε το 2-0 με τον Κλάους και κάπου εκεί τελείωσε η ιστορία.

Οσοι παρατηρήσουν τι συνέβη από το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης και τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο μέχρι και χθες, μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ...
Πηγή: Εξέδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: